каде има фармерки со прифатлива цена до кај 1300ден ,фармерско палто и некои блузички? како се движат цените во еуроазија??
Фармерки имаш во Групо Фиори, јас бев пред недела дена имаше од 600,700,900,1200... Си земав едни кремасти од 900 многу убаво стојат
Баш денес влегов во продавничката за кондури на втор кат во гтц одма спроти киното Милениум, и една девојка пробуваше токму вакви, истата продавничка ја има и карши економското во кисела вода во редот на фотокопирниците )
Слична ваква видов во Елит ... 1900 или 2000 беше,другарка ми прашуваше.Оди види си таму и можеш да видиш во Боди лајн и таму може да има вакво нешто,незнам на друго место,каде би можело да има Се надевам ти помогнав .
На кој му треба накит или спортска опрема, ќе ја најде сликава интересна..само што ја видов и решив да ја споделам со вас.
Неможев да најдам поприкладна тема за прашањево, па решив тука да пишам. Која е таа продавница во Беверли Хилс кај што сите парталчиња им се по 300 денари?
каде можам да купам ваква јакна со пристојна цена значи сличнно на ова видов во страдивариус во скопје ситу мал но беше преку 6500 ден тоа ми е скапо значи до кај 4000 ден или само посочетеме каде да одам Bлагодарам мн!!
И јас одамна барам такви за моево ѕверче, ама досега немам најдено. Замоли баба, мајка, кој и да е што знае да плете, исто е ко калчунки да се плетат, само многу по минијатурни. Моево такво си носи секоја зима.