На Бит Пазар на тезгите со вакви работи барај, има милион посто. Или пак низ парфимерииве види, мора да има.
Девојки ве молам за итен одговор. Каде во Скопје да најдам убава кошула бела, по можност со точки и со некој детал како со шапра или слично. Видел ли некој
Кај можам да си купам кожни (скаени) хеланки/панталнони (ептен тесни, она де хеланка стил) црни.По чорапари нема побрав.Од Битола сум знаете
И во Скопје каде има? Гледав памучни и малку од страните се кожни , ама скоро цели или цели да се кожни?
^^ Има во Telly Weijl во City Mall, пред некој ден ги гледав. Мислам дека беа 900 ден. И во Bershka имаше пред некое време уште поубави, ама потрошени се. Тие беа 990 ден.
Побарај случајно да не има кај новиот пазар по тезгите разгледај,а можи да најдиш и во Пренди или Певекс гледав пред некое време имаше,а можиш да најдиш и во Bershka то шо е во Битола.
Не знам зошто така ти рекле, во петокот постирале слика на пеплум блуза, 480 денари е. Пеплум сам по себе е свечен.
Од овој пеплум има само L и XL во Н. Лисиче. А од оној со 3/4 ракавчиња и некои монистри околу врат имаше и S. Се согласувам со Лил и мене ми е свечено парче, особено па со тесна сукња мх, мх.
На Широк Сокак , наjдолу, после пицериjа Лео , од лева страна доага малку погоре пред уличкта за Тач, не можеш да ja утниш
Некаде во Скопјево, не ми е битна бојата и не мора да е позади подолга, битно ми е да ова моделче и жоржет Ви благодарам