Девојки каде да најадам вакво џемперче, да биде морнарско сино, малку подолго, и со плетена врвца (иста како од џемперчето) на средина како за врзување да ми дојде струкирано.... Може и предлози за нешто слично, ама важна ми е бојата и да биде малку подолго... Благодарааам
Кошула на долги ракави црна,црвена или бела, до 700 денари, видел некој некаде низ Скопје? Најобична ми треба, вака нешто
Истава ја оставив и за хеланките претходно,имаат многу убави шубари со крзно за 500 ден и тоа црна,бела,сива и крем.. http://www.facebook.com/pages/Kula-Acce ... 5719227110
Каде можам да најдам плетен фустан од волница слично ко на сликиве (било каков само плетен) црн,сив по можност по нормална цена
Види во Runners во ГТЦ имаше неколку модели и би требало да се поевтини, мислам дека се околу 2000. Во Adidas исто има, женските беа 3700, машките не проверив ама се сигурнo иста цена или малце поскапи.
Кула Акцесорис се наоѓа во Кисела Вода во близина на дом за слепи лица кај Макси Д,карши тобакото Томи има и Сара фешн до продавницата..
Вакво исто денес видов во Нептун, имаше неколку од различни производители а цените во зависност од тоа се движеа од кај 2000-4000 ден.
Има и во Пеко, не знам колку пари ти се даваат, ама тие што се со гаранција дека не пропуштаат под 6000 тешко дека ќе најдеш и тоа постари модели па на попуст да се. Јас лани си земав од Адидас (женски модел беа, ама мислам имаат и машки) 7800 (прошетав сегде ама цените се тие), па ако ти се даваат толку види и по спортскиве продавници, како и да е новите модели се од 7000 до 10000ден. а овој период тешко да се најдат на попуст. Spoiler Прашај обавезно дали се со гаранција водоотпорни, прават многу трикови во смисла па да, да би требало. Една во Адамс шус ми рече па не пропуштаат де, ти нема баш по снег да газиш со нив. Да де, сонце кога ќе грее ќе ги носам. Ако ти е битен само моделот, види скоро во секоја продавница ги има и се околу 2000ден. ама дали и колку пропуштаат е прашање на среќа
Си купив јас вакви од Алпина, само женски и сакав да земам и за мојов, ама не ми се даваат толку пари. Ќе проверам како се движат цените во Пеко, па може и на рати да ги земам. Фала во секој случај.
Еве линк ставиле слика од шубарите во Кула Акцесорис.. http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theater
^ Мене шубарава ми е смешна дури, на перика ми личи . Инаку Мама25, исто и јас би ти препорачала да видиш во Белисимо во трговски, стварно има ептен убави моделчиња.