знам дека прашањево не е на место,ако сакате избришете го сакам да прашам некого ако може да ми каже како да најдам на гугл слики од блуза со широка јака како ,секако пробував не се отвараа такви слики, ако може некој да ми каже или линк да ми прати ?
не не мислев на вакви незнам како да објаснам како на сликата ама незнам дали се гледа јака како шал да е (ама објаснав)
Сакам да си купам класична црна ниска зимска чизма ама да е од кожа. Најпрво се залетав по модел на Биана ама после тоа ми заматија памет и чизми на други производители, Баргала, Алпина. Други не сум гледала. Не знам што е најпаметно да купам, некој совет и искуства со чизми од споменативе? Алпина е во предност бидејќи внатрешно им се обложени со крзно, додека пак Биана се со тенко како сунѓер а мислам дека и на Баргала се така обложени. Совет? Еве го моделот на Биана кој го бендисав...
^ Имаат овие Џино некоја веб страна, фб нешто? грл1985 овие вториве од Биана колку пари ги глеаше? И јас ги гледав на едно место, ама знам се разликуваат од продавница до продавница, да знам дали да ги барам на друго место
Ми требаат добри гојзерици за на планина, по можност да бидат до кај 100тина евра. Ова продавнициве наши немаат баш некои добри веб страни каде ќе можам да се информирам за модели и цени, па кога ќе тргнам во потрага, да знам точно каде и што да барам.
Овие на Биана во Скопје во Свон се 4800 во Спас комерц се 5000 а во да-ма се 4900. Не знам колку се во Дора ама не очекувам пониска цена.
Девојки сакам на дечко ми за Нова година да му купам новчаник ама некој добар, марка или штознам, гледав во Lacoste ама таму се изгор по 5-6 илјади денари, а јас би потрошила околу 1000-2000 ден, некој предлог ?
Или во самсонајт за 1800 или 2000 кожен преелегантен и практичен. Додуша јас пре 3 години му го земав ама вајда има слични за тие пари.