Феминкии молам за помош Каде можам да најдам во скопјево вакво фустаче пократко само значи ваков модел не е битно боја дали бела црна само да е вакво ??
Ги гледав истиве во Калиопе и во Теранова ги има, ама не видов за цена. Побарај по некој маалски бутичиња, знаат да изненадат со ваква роба!
Има во Певекс, вчера бев и видов мноооогу убави бордо кошули! Има и како по свечени да речам, и по обични.
Од тие хеланките со новогодишни и слични мотиви, да не лупате џабе пари по Теранови (каде се впрочем близу 1,000 денари) и слични други места, отидете до најблиското пазарче - гарант наоѓате за три пати упола цена. Во Шутка имате исто ефтини по 150 денари. Барем јас за хеланка што ќе ја носам само една сезона, не би лупнала толку пари..
Како првите има на "за модерна девојка" на facebook.Можеш да порачаш,ама незнам за колку време ке ти стигнат.btw,мислам дека беа 600 ден.
јас си купив од тука и се стандардни и многу се тесни , и крати се .. ама ако ги носиш со чизми таман се .. и треба да си ептен слаба ..
Да јас си купив црно бели,ама па коа ќе видиш сите хеланки се тесни и по кратки ти доаѓаат ама мене ми се супер за на чизми и мислам дека сегде се истите,ама за по пунички не се стварно,за послаби се..
Каде да најдам маица свечена со чипка,значи било каква битно да има нешто чипкано на неа? Вакво нешто
Zdravo! mi trebaat dve dukserki ednobojni crna ili bela,maska i zenska... ako znae nekoj ve molam kazete i cena pozz
ДЕВОЈКИ НЕМОЖАМ ДА НАЈДАМ ПРЕДХОДНО НА ФОРУМОВ ,КАДЕ МОЖЕ ДА КУПАМ НИТНИ АМА НЕ ПО АСТРОНОМСКИ ЦЕНИ?ФАЛА ВИ
Во Принц(ч)ипе во ГТЦ видов, и баш беа евтини, 390 денари. Чипкани ракави, крем боја, можно е и кафева да имаа, за други не видов.
Мислам дека има несто како боди во сара фешан ама белко видов на излог,ако знае некој слично нека не информира и јас барам
Кај да си најдам вакво бе? не мора иста плетка да е, самомоделот и бојата да се барем слични. или да знаете да има некоја што може да го соплете за пари? м?