^ New Yorker ги гледав почеток на сезона и ја сакав да си земам ама некако скапички ми беа 1800 ден мислам .Не знам дали ги има уште.
Знае некој каде има и која цена се капути малку пократи од над колена а малку подолги од под Spoiler гзот ама да не се од оној материјал како обичен капут туку од оној како што имаат бабите незнам како се вика. Ако некој ме разбра каков барам нека ми каже И да, што поефтини тоа подобро.
Девојки, неможам назад да барам многу , да не знаете каде може да купам новогодишни обетки? Со снегулка, ѕвонче... поголемки, да висат? И да не е астрономска цената Ви благодарам
http://www.facebook.com/LArtisan.Handicraft Можеш тука да си порачаш, рачно ги прави девојкава - по твоја порачка.
Бершка! Само извиткан е некако еве ти во споилер Spoiler http://www.bershka.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/bershkamk/en/40109502/42504/1799515/Cross%2Bring
Kade vo Skopje mozam da najdam shtikli so leopardski print.Vikendot ke idam natamu pa ako znaete upatete me kade da baram... Spoiler se izvinuvam za fontot od mobilen pisuvam )
Да не случајно некој знае да ме упати каде има микрофон некој аматерски колку за зезање на нова година
Женски, дали знаете каде можам да најдам ефтини туники за на хеланки? Само да не се ептен тенки, туку, онака за под капутче, за на работа, во некои неутрални бои. Фала однапред.
Во џамбо имаше некои така за мали деца обетки и ланчинја со новогодишни украси. провери може има и такви
Во Калина, ти се наоѓа пред подвожњакот кој води накај Црниче и Кисела вода, по 300-400 денари се и многу се слатки баш може да се носат за на хеланки и со некое ланче убаво да изгледаат Памучни се ама не се баш тенки, мислам дека за во зима се топ
Машки ракавици, ама од оние како со исчени прсти? Не можам да најдам убава слика, ама веројатно знаете на кои мислам. И шал, по можност, некој кариран дезен да е?? Немам време, не сум шетала, па ако сте виделе, да ми олесните малку.
Видов на пазарче ваков сличен модел на шал,по 150 денари беа, а исто и во Мана имам видено, ама таму се 300 денари
Ваков шал има на зелен пазар, а и такви ракавици. Низ продавниците има скоро сегде, ама шаловите претежно се едобојни и дебели плетки, а ракавици поголем избор има во Теранова
дали знае некој каде можам да најдам вакво сако до1000 денари? ,немора да е иста бојата може и бордо,сиво,тегет ..
каде можам да најдам чизми антилоп црни до над колена и црни чипкени нараквици во велес или во скопје во тц бисер или гтц?