Розови салонки има во една продавница во ТЦ Бисер, кога влегуваш покрај скалите од лева страна на долниот спрат на ќоше е продавницата, пишува новогодишен попуст, сите салонки се 950, има и розови,плишани, убави, високи
Сакам црни шорцеви со висок струк, тесни (да бидат по свечени, не апла спортски) и некоја широка кошула, малку по свечена, боја небитно, само да не е црна и да не е некоја ептен темна. ХЕЛП?
Женцки ај нека ме просветли некоја и нека ми каже каде продаваат Импала производи? Значи со години го користам тушов (најдобар ми е) и секаде пребарав ама веќе со месеци никој не ги држи.
^Ги продаваат на страниве он лине што нарачуват Купи од интернет и сличните на таа а аколку што имам заприметено околу 450ден се.Слични има по пазариве кај нас и не се поскапи од 200ден.Јас барем како првите слични имам видено на бит пазар и ако не се лажам беа 150ден.
^ Да, има такви како првите халнки на битпазар за 150 ден. ама нема броеви, серија е, за преслаби девојчиња. Сметајте дека ако имате пополни ноџенца дека ќе ви се тесни.
Aко си многууу слабичка,ќе влезеш во тие на Битпазар.150ден се,ги има на главната улица кај Зегин по тезгите.Ама ептен се тесни,јас што се сметам за слаба ,мислам дека нема шанса да влезам во нив.Плус и материјалот не е нешто ок. Ако најдеш пиши ми и мене и јас сум за вакви
Здраво девојќи Сакам да прашам дали знаете каде можам да најдам еве ваква играчка-шаторче? Гледам на Групиер ги има на попуст ама па 3000 ден не ми се даваат само за ова Барам до накај 1000 ден.. Дали случајно знаете дали има во Џамбо? Или на некое друго, не-толку-скапо, продавниче за деца ? Фала ви
Ваква играчка имаш о поголемите маркети на Тинекс кај одделот за детски играчки и сл. тракатанци мислам беа до кај 1700,а за сигурно провери карши бисер во зградата кај Енци менци позади од задната страна има продавница за бебешка опрема точно незнам како се вика ама нема да ја утнеш со гаранција
Повеќе пати ги ставив за сите што прашуваа,па еве и тебе сега да ти помогнам,јас си ги купив од тука и многу ми се убави,ама ако си послаба,повели.. http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =720%2C960 http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =720%2C960
Јас пишав во темата за чевли ама најверојатно ја промашив Сакав да прашам дали знае некој каде да си најдам евтини салонки најобични црвени високи со висока платформа,нема врска дали ке бидат плишани,кожени или лаковани Ако знае некој нека ми каже
Продавницата е во Кисела Вода,во близина на дом за слепи лица,пишете им порака на фб ќе ви објаснат со точна локација,мене и мапа ми пратија па затоа..