Види и во Пенти и Санда чисто како за модел иако на пазар веруам се најевтини Дали некој знае кога беа попустите во Солун,точно ми треба датум...Се надевам не е на криво место прашањево незнаев каде да го поставам
Каде да најдам најобични црни рамни чизми по ниска цена (до 1000-1300 ден) немора да се водоотпорни значи за на фустанче/сукња ?
девојки немојте да се зезате со овие шарениве хеланки. ја купив од кула и тоа два пара и јако се зезнав. материјалот не е за во зима материјалот воопсте не се растегнува јас не сум воопште дебела па неможам да ги натнам ги испотегнав и се разочарав. хеланкиве не се растегнуваат и шарите се уништуваат. Ако веќе многу ви се свигаат купете си од теранова или незнам веке кај ги има може се поскапи ама вредат повеќе. Немојте да ме сватите лошо немам нисто против продавничката. Позз
Еве ги штиклите со метален врв,можеби не се истите но и овие се убави и барем наликуваат на такви http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =3&theater
Девојки сега видов во оваа продавницава Кула,пишале дека од утре ке имаат такви хеланки со зимските дезени ама термо,дебели и ќе се тегнат,пошто нели овие претходните им беа тенки и за послаби.. Па ќе отидам утре да проверам па ќе ве известам