Каде да си купам?... Па и на попуст плус

Дискусија во 'Мода и стил' започната од enca.69, 17 февруари 2010.

1. rrrrrrrrrr

rrrrrrrrrr Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јануари 2011
    Пораки:
    207
    Допаѓања:
    178
    Девојки, ајде ве молам за мала помош :)
    Каде низ Скопје можам да најдам пеплум блуза (како тие во мана што имаше), и цевка црни обични пантолони, вакви едноставни никаде не можам да најдам.
    Ако некој знае плис нека пиши ;)

2. SuperGirl24

SuperGirl24 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    2.475
    Допаѓања:
    48.842
    ^цеврка црни во Манго има 1600ден мене многу ми се допагаат а ист модел на панталона/фармерка и во мана видов иако беше пред скоро месец дена беа околу 950ден.

На rrrrrrrrrr му/ѝ се допаѓа ова.
  3. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.129
    Во ГТЦ на вториот спрат има една мала продавничка, нова е мислам, и мака ми е што не знам како да ти објаснам каде се наоѓа. Памтам дека беше на лево од ескалаторите во средина на ГТЦ, значи одма лево кога ќе се качиш на втор спрат, на самиот ќош. Релативно нова е, па не запамтив....
    Е овде видов преубави пеплум блузи, во црна боја, со три четврт ракави и златен дезен или ланец кај вратот само. Рекоа дека ќе донесат и во други бои.

А убави цевка панталони, видов во Теранова горе. Имаа малку повисок струк, ама мене многу ми се допаднаа, па може и јас ќе си купам. Цената на попуст 999 денари.

На rrrrrrrrrr му/ѝ се допаѓа ова.
  4. rrrrrrrrrr

rrrrrrrrrr Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јануари 2011
    Пораки:
    207
    Допаѓања:
    178
    Ви благодарам девојки :inlove:
    Утре одам во потрага се надевам ќе ја најдам таа продавничка бидејќи очајно ми е потребна пеплум блуза.

А дали знаеш колку пари се блузите, да знам колку да спремам :)

5. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.129
    Па мислам дека не се повеќе од 1000 денари.

Доколку не ја најдеш продавничката, оди во Елит горе. Би требало да има и таму донесено пеплум модели на блузи.

6. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.525
    Допаѓања:
    92.218
    Девојки шарени хеланки со елени, снегулки и триста чуда, овие зимскиве сега што се хит на Битпазар по 150 денари. Мене не ми се допаднаа многу се проѕирни, не планирам под нив да носам уште два пара за топло да ми е :$

На sweet-star му/ѝ се допаѓа ова.
  7. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.499

СтарФиш, Belissimo се вика продавничката за која збориш, а пеплум-блузите тука се 950 денари се. :)

8. Tinnnna

Tinnnna Истакнат член

Се зачлени на:
    25 декември 2011
    Пораки:
    214
    Допаѓања:
    50
    Затоа ви препорачав на сите што сакате такви хеланки ама дебели и памучни и со бројчиња има во оваа продавница јас си купив,еве ги..
    http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =3&theater

9. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Треба поклон да и купам на сестра ми баретка(па да ми кажете кај има низ Скопје?)
    Исто и за мене ми треба кошула, кај има убави кошули не поскапи од 2000 денари + некои пантолони кои одговараат на кошула, немам замислено модел, кога ќе прошетам да видам ќе се одлучам, ама да ме упатите кај има?
    Значи ако може местото/населбата по можност да биде во Центар зошто таму најмногу се снаоѓам и точната локација за да можам одма да го најдам.
    Барам многу? :^)
    Ако се најде некој фин да ми одговори, ќе му бидам многу благодарна. :)

10. nadja.d

nadja.d Популарен член

Се зачлени на:
    19 октомври 2012
    Пораки:
    221
    Допаѓања:
    220
    За кошули и пантолони Котон во Рамстор се закон.Малку се така покласични ,не знам какви сакаш ти,но спијат на тело.Мислам дека би требало да има и некој попуст,јас бев пред две недели,имаше мал попуст,сега незнам,ама имаше кошули за 990,имам и јас слични,многу се квалитетени.Блиску е до центар,па зирни ако можеш.Толку од мене.

На Lux му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    Фала на одговорот, ќе се снајдам, ќе го прошетам цел Рамстор, денес бев,
    ама ете не ми текна таму да појдам, јас барав бежични глувчиња :fubar: место да си гледам кошули, а едно такво глувче 1000 денари и над тоа, најефтино 900 денари и се разочарав, па сеа ќе си барам на друго место во ГТЦ кај што има за 700 денари.

12. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.499

Баретки поефтини имаш низ Чаршија продавничките што се. Е тука имаш голем избор и на форми од истите, и на материјали, а и на бои. Убави кошули, не поскапи од 800 денари( исто и поефтини а убави по 300,400 ден) имаш моментално во Бебел фешн(поранешно Мана). Јас бев баш денеска(ова по коментариве што ги давам тука испаѓа дека секој ден идам во бебел, ама што да правам на поминување ми е :angel: ) и имаат донесено преубави кошулки!

Е сега, штом бараш конкретно во Центар, еве информации и за таму :D.
    Баретки убави гледав на тој ,,штандот'' што е (не ми текнува чија фирма беше) во Веро трговскиот. Одма е тука на почетокот. Преубави беа баретките, особено белите! Кошулки во Евроазија и Теранова види, имаше некој попуст на фини моделчиња. Исто и за панталонките можеш да разгледаш овдека.

13. Lux

Lux Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    7.094
    Допаѓања:
    6.349
    На стара чаршија мислиш? А тоа поранешно Мана кај се наоѓа? Јас уште не сум уходена овде во Скопјево, па сеа ако малку да ве позамарам кое е каде е што е, не ми замерувате нели :$ :)

14. anabel-a

anabel-a Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    3.333
    Допаѓања:
    15.499
    Да, на старата чаршија.
    Ако не знаеш точно каде се наоѓа, пиши ми во пораче ќе ти објаснам точно :).
    Инаку Бебел/Мана сеедно, во онаа продавничка што гледав јас денеска, се наоѓа на Партизанска. Некаде карши Сити Мол би му дошло, се наоѓа од лева страна - кога идеш од Центар натака.

15. Angel-Adriana

Angel-Adriana Популарен член

Се зачлени на:
    28 август 2012
    Пораки:
    1.085
    Допаѓања:
    556

Се разбира дека не! :)

16. enna90

enna90 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јули 2010
    Пораки:
    51
    Допаѓања:
    11
    Денеска исти вакви видов во ЊуЈоркер во Веро. Цената им ја заборавив, но беа на попуст (мислал дека беа 669 или 1299)

На sweet-cherry му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Inna5

Inna5 Популарен член

Се зачлени на:
    22 април 2012
    Пораки:
    698
    Допаѓања:
    626
    Некаде низ скопје нешто слично?
    Мислев да има дебела штикла а да не се многу високи. Се надевам ме сфативте.

18. sweet-star

sweet-star Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2012
    Пораки:
    1.524
    Допаѓања:
    1.738
    Каде да најдам од оние шарените хеланки сега сите што ги носат?Многу ми се допаднаа,па да не има некои ефтинки негде... :?:

А вакви слични само без штикла и еднобојни,каде да најдам? :?:

19. Elena-97

Elena-97 Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    913
    Допаѓања:
    2.107
    Јас мислам дека се вика Forever 19 или можеби грешам...

20. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Бордо капут сте виделе низ градов? :wasntme:

На waterlilies му/ѝ се допаѓа ова.