Дали некаде имате видено ваков прстен како што има девојката? http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... wdAvnZZp2g
Каде СВЕ има кафени чизмички на пуна пета со крзно и по кои СВЕ цени? Ај сеа кажете ми сегде и по секакви цени... конкретни места барам
Здраво девојки, ми треба ваша помош. Ми треба кратко црно светкаво или сребрено болеро, но не сум во можност да барам по продавнициве во Скопје. Дали некоја од вас случајно видела нешто вакво?
Дечки на кое друго место освен Балон Магија во ГТЦ можат да се купат балони на хелиум? Ми требаат од оние обичните од латекс.
Имаш продавница на Баргала во ГТЦ горе на спрат кај Амика, гледа накај кеј. Исто имаш во една продавница (мислам се вика Свон - или така нешто), се наоѓа во Градски ѕид кај Краш - таму има кондури/чизми од неколку македонски производители.
Да ве прашам видел ли некој некаде ваква марама? Јас имам ваква но и на мајками многу и се допаѓа и сакам да и купам, мене ми е подарок и не знам од каде е земена а не ми се прашува... Ајде кажете ми ве молам ако сте ја виделе некаде...
Барав и не можам да најдам, оваа е навистина убав квалитет и дезенот ми е топ. Ако си од Ск можеш ли да ја прашаш мајкати од каде и е и прати ми пп, ептен те молам!
Баш пред некој ден го гледав во певекс 400 ден беше,бебешко розево со долги ракави многу убави и се мислев дали да го земам..
Каде можам да го најдам ова фустанче барем моделот да е ваков а ако некој го има видено и во крем верзија уште подобро... Во Битола, Охрид, Прилеп ... Ве молам за помоооош
Проверив ама немаа нешто слично вакво а и каде во Скопје има ДукиДасо освен во гтц? Убедливо се најскапи гтц и марамите кашмирски им се 500ден. Кај мене во маало качкетот 150 кај нив 200 абе ај. Ама кај мене во маало нема голем избор на марами од овој тип на дуки&дасо.
Во Bershka со попустот сите сакоа се симнати на 1100 денари, а ова розевото што го видов е некоја бејби-пинк боја.