Вакво, само сребрено. Во состојба сум гола да одам на Нова година, зошто се замарам само да го најдам. Кажете ми каде и цена, пред да си пукнам од мака што го немам. Заљубена сум веќе два месеца во ланчево.
Гледам повеќе сте во тек со попустиве, па ај ако сакате упатете ме каде може да се најде квалитетен капут по понормална цена (немојте 4000 и нагоре, глава боли ). Неможам да најдам информација дали има некој попуст во Макпримат, ама знам таму и по солени се цените Не ми е за Нова година ама сакам да ги искористам попустиве Важно ми е само да е долг и да е топол! Да не е она класичното, црно со каиш околу половина што го имаше насекаде низ Гтц и Шутка - ич не топли Се разбарав слики
Ако не ти е итен, подобро почекај после празниците, тогаш идат реалните попусти, овие сега нагоре надоле ми се Едно прашање од мене Во Њу Јоркер имаше едни палта/јакни со крзно одвнатре цели, убави дебелки за зимава. Дали уште ги има и колку се сега на попуст (ако се)
Го видов на турска чаршија во една продавница само за бижутерија имаше и сребрено. Прошетај и ќе најдеш таму, не можам да ти кажам точно која и како се вика, но го имаше златно на излогот а, внатре и сребрено имаше. И баш го прашав колку пари е, беше 400 ден.
каде можам да најдам скроз исти вакви патики како на сликава во битола или во прилеп??? да ми кажете на кој места ги има и која му е цената??? 561540_4863475155876_458939527_n.jpg
Пред две недели си купив од New Yorker, 200 денари беше на попуст, многу слична на втората, само други бои. Е сега вчера бев во New Yorker и не ги видов, најверојатно се продале, но можеш да провериш. Нешто слично има и во Мана.
Во Сити Мол што има една продавница за домаќинство, перници, украси и нешто мебел. Не ми текнува името ама единствена е со таа намена, така да нема да ја утнеш.
Да, на таа мислам, никако да го запамтам името. Има многу вакви реквизити за закачување накит. Раката 100% ја наоѓаш таму.
Se sto si imam kupeno od New Yorker mi e kratkotrajno i izbegnuvam da kupuvam roba od tamu. Lani si kupiv tashna, za 2 meseci mi se skina, isto si kupiv dzemper i pri prvoto perenje se pojavi dupka (na 5toto perenje imashe 5 dupki)...Ama ete vcera si kupiv fustance od tamu ke ve informiram ako mu se sluci nesto >D