долги елегантни фустани за посебни прилики? сега знам некои бутици кои се за такви но таму цената им е изгор, па доколку некој знае нека ме информира. А и да прашам по која најефтина цена може да се најде таков фустан во Lamas?
Вакво џемперче како на Тамарка, само да не е огромна цената, ги гледав оние во Манго ама 3000 за џемпер не ми се даваат
вакво исто имаше пред една недела во бебел на партизанска,за цената не се сеќавам точно но не бесе поскапо од 1000ка сигурно
Ваков модел, во Боди Лајн има. 750 денари се. Само не ме држи за збор не знам дали 100 % имаше црни. Јас видов кремасти и црвени, а црниве како низ магла ми се . Истите модели ги има во Њу јоркер во Сити Мол. 199 денари.
нели имаа страна на мк бе? или грешка сум? и јас ја сакам ташнава, т.с. моделот ама само да е црвена, ја видов Тамара ја носеше и ми се засвиѓа мн како стои со тексас кошула, не сум нормална знам Ако ја најдеш извести ме обавезно
Истите модели ги има во Њу јоркер во Сити Мол. 199 денари.[/quote] Дали ги има во оној Њу Јоркер во Веро ?