Девојки ќе може ли да ми кажете каде во Скопје има ваква слична ташна црна лакована по пристапна цена, отприлика до која цена се ако знаете, во мојот град има ама со солени цени, ако знае некоја нека пише, ви благодарам
Citav negde za butikot Mona, i na fb imaat strana znam ama ne mozam da ja najdam. Ako znae nekoj neka mi dade link od fb stranata na Mona
Mona ги барав и јас пред некое време на фб ама мислам дека не најдов нивни профил, или и да имаше не беше нешто активен.Доколку мислиш на онаа Mona што се наоѓа на излезот од трговски накај плоштад после Жужу. Но доколку мислеше на Мана еве повели http://www.facebook.com/MANAfashion?fref=ts
Каде да најдам (освен во Авон) од тие ракавиците што се ставаат при спиење? објасни, не дообјаснив работава, ај ме сфативте
Оргиналот е многу скап.Околу 1-2000 А копиите се ефтини по 100-200 ден.Сега зависи од каде си.Треба да провериш таму каде што продават дискови музика,филмови
Има. до 3.000-4.000 денари беа кога јас последен пат разгледував. Сега можно е да се и намалени, зошто попусти се во тек.
Spoiler знам дека прашањево не е за тука ама не знаев каде да го пставам Девојки, да не знаете каде би можела да најдам адаптер за лаптоп и по која цена? Овој мојов адаптер се скина скроз а немам веќе жици за да поврзувам. Благодарам однапред