Rihanna 6 лабелото од Нивеа јас го имам зимано од Зегин и од една приватна аптека. Исто така го има и во Супер Тинекс
http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 5093_n.jpg Da ne znae nekoj kade ima vakov fustan i kolku e?nemora da e ista boja
Во Сара Фешн/Пенти, како и да се вика, имаш вакви. Има повеќе дебелини и дезени. Јас моите ги земав од Пенти во Сити мол, само што моите се црни и со линии.
Девојки, сакам да му купам на дечко ми вратоврска ама од оние тенките, помладелачките. Сакам исклучиво да е зелена боја. Ако некој знае каде има може да ми помогне. Ако не вратоврска може и лептир машна , секако зелена да е.
Јас си купив ваква црна јакна уште пролетта од Еуроазија. Сеуште ги има и последен пат кога проверив цената беше 990 денари Нешто слично, но поскапо, можеш да најдеш и во Зара. Секако зборувам за скаени јакнички, не за вистинска кожа.
Денес бев во Еуроазија уште има такви јакни 700 денари се. Се мислев дали да си купам црна имаше и маслинеста некоја како крем неодредена боја многу убави и штосни се.
јас сакам прстенче како она Лус што го носи.... еве слика, не знам колку добро се гледа... сте виделе некаде?