Џенцки каде можам да најдам пењуар до колена по можност памучен по поволна цена зошто ми е за во болница на пр. нешто вака фала однапред на пр. нешто вака
само што се вратив од Duki Daso и не видов такви прстени...исто и во Botoni бев и таму немаше некое друго место?
Најобични тесни фармерки од светол тексас, ама баш светол накај бело? И со нормална цена до 1500ден. Вака нешто
ЕуроАзија сега зависи колку проѕирни бараш,јас купив едно кошулче црвено онака малку е проѕирно а ги има во неколку бои на попуст се по 300 денари. А имаше и нова колекција на кошули ама не разгледав зошто немав време.
Вакви само малку по темни пред 2 месеца си ги купив во шутка за 300 ден. А ако не ти се тепа пат до таму во гтц на влезот таа за фармерки што е по 600 се сите.
зенски да знаете денес бев во сити мол почнати се попустите во манго. страдивариус бершка до 70% зара имаа 50% имаат убави работи и пристапна цена сега се купува се квалитетни чизми капути јакни блузи кошулки поздрав
Страдвариус и Бершка пишале 70% само колку да се види, на прсти се брои што е симнато, 95% е со старите цени.
Женскии..Каде можам да најдам ваква чантаа било каква боја..формата ја обожавам ии по колку се.. Многуу ми трееба!!