Каде да си купам?..па и на попуст плус Девојки да ве прашам, видов многу симпатични салонки во Котон...има ли некоја од вас искуство со чевли од таму? Јас никогаш не сум купила па незнам што да очекувам а не беа скапи 990 денари.
Каде да си купам?..па и на попуст плус Искрено,јас еднаш видов штикли во Котон исти какви што имаше во тоа Гуру,доле во Центар што. Секако не пишуваше на нив Гуру ама скроз исти беа,баш и ги загледав поубаво.Али 990 денари не се многу така да
Каде да си купам?..па и на попуст плус Денеска шетав низ гтц ама немозев да си најдам така обични салонки и мн мн високи, ако некој видел деновиве нека каже утре пак одам Spoiler да не бидат така мн скапички
Каде да си купам?..па и на попуст плус Дукс или некоја интересна подебелка маичка? :/ Во Еко Шопинг ми нема нешто посебно..
Каде да си купам?..па и на попуст плус Каде да најдам вакви во Скопје, ниски и во било која боја ама по поволна цена
Каде да си купам?..па и на попуст плус Каде во Скопје има вакви модели или сличи модели долна облека, по нормални цени?
Каде да си купам?..па и на попуст плус бас денеска сетав низ продавницките во кисела вода кај зелената зграда во продавницата на аголот имас ептен јаки јас одам утре да си земем некои имасе и со снола и без снола убави заоблени 1500денари беа поздрав се надевам помогнав
Каде да си купам?..па и на попуст плус имас продавница на интимисими во центар на плостат после кафицот лондон по таа улицка од десна страна на улицката кај унибанка мислам дека бесе таму..поздрав се надевам помогнав
Каде да си купам?..па и на попуст плус знам дека има, ама барав по нормални цени, а таму се малку ненормални
Каде да си купам?..па и на попуст плус Фемина90 има кај мене во Ѓорче горе во Тинексот , не е скапо . Долна облека од тамо нонстоп си купувам.Утре баш ќе идам па ќе ти кажам дали има нешто интересно сега .
Каде да си купам?..па и на попуст плус Кај да си најдам убави фармерки црни или потемни, ама квалитетни да се докај 3000 (може и малце повеќе). Ако знае некој колку се во левис нека ми каже . Само од манго не ми викајте, се шират и после ко 200кг да имам
Каде да си купам?..па и на попуст плус Мене Taily Weil ми има најубави фармерки и најтрендовски. Левис оригинал не знам кај ќе најдеш, иако има едно Левис карши Рекорд кај Вегера што е, ама скапи се многу а и прекласичен модел неубав, стари модели! Риплеј има убави ама многу скапи. На времето Дизел ептен ги сакав, ама сега нема официјална Дизел продавница во Македонија. Мис Сиксти се исто така поскапи. Така да Тејли Вејл има од 1500 на попусти до 3000 и нешто фармерки и јас сум многу задоволна од нив.
Каде да си купам?..па и на попуст плус Јас имам од Miss Poem , исти се како и во Tally Weijl . А и цените се тука негде . Можеш и тамо да видиш
Каде да си купам?..па и на попуст плус Дуксери, не многу дебели ама сепак топлат ако носиш нешто од доле секако има во Евро Азија. Баш денес бев а и плус јас си имам купено пред месец од таму два дуксери. По 590 денари се и има различни дезени. Повеќето се без патент, ама има и такви со патент.
Каде да си купам?..па и на попуст плус Во теранова, калиопе и др продавници за чизмички низ гтц, цената од прилика е 1500
Каде да си купам?..па и на попуст плус Мислам да видиш по пазарчињата.јас еве на зелено купив пред 2дена сличен корсет(црно со црвено) и беше 350 ден.сега уште подвезици да најдам. провери ,ќе видиш има голем и убав избор а низ продавниците за долна облека претерани се цените
Каде да си купам?..па и на попуст плус Фемина имаш на зелено пазарче,корсети подвезици и триста чуда по нормални цени,види прошетај има убави работи
Каде да си купам?..па и на попуст плус девојки прошетав денес но ништо посебно не најдов а барам фустанче некое така свеченко но да не е претерано свечено..сте виделе некаде фини фустанчиња а не со астрономски цени??некако низ бутициве што бев се е некако кич....па пишете позз
Каде да си купам?..па и на попуст плус Има многу убави фустанчиња по 1000че во бутикот Уна карши Јосип Броз. Провери може ќе ти се допадне нешто, има така за посвечени пригоди ама не се светлуцави и кич, пристојни се, јас стално купувам од таму. Па провери си
Каде да си купам?..па и на попуст плус http://www.youtube.com/watch?v=_AHrtUxq ... re=related е вакви хеланки ко иванна шо носи и колку пари се движат