Во Miss Spice во Веро центарот (имаат продавница и во ГТЦ) имаат неколку видови на беретки, цените им се од 300 па нагоре ама сега имаат попуст
Овие Nike се или Air Max ? Барај во една од тие две продавници или барај на страниците на интернет за патики.
Во теранова има и убави дебели се... има зелено со црно и црно со црно... и на попуст се ама колку се точно незнам, плус и не сум сигурна дали имат останато..
Каде да најдам долен дел тренерки црни ама некои поквалитетни да не се кинат,распаруваат од првите три перења ( за свекрва ми за роденден )???
Во стружанка има. Долните се 650, додека комплет 1400 или 1500. Јас за мајка ми земав и потоа сите се снабдивме. Не прават коленици, ние ги имаме 2-3 години и мака немаат, ниту боја да падне ништо.
Двојки би ве замолила доколку некој знае која им е цената на боди шејперите или body shaperно за под фустан. Ги имам видено во Пенти ама не сум прашала за цената. Однапред ви благодарам. http://www.newyorkdress.com/Body_Shapers.html#page=1
aj ve molam kazite mi kade moze da se kupat dizajnirani pernici ili nekoi takvi gluposti... na femina forumov naidov na tema DIZEJNIRANI MAICKI, no mene mi e potrebno nesto drugo otkaceno, za poklon za decko mi za rodenden... HELLLLLPPPPPPPP
во таквите продавници кај што штампаат маици мислам дека што и да им однесеш можат да ти иштампаат види распрашај се.
девојки барам ваков капут не моделот туку бојата да е оваа,ама не од тенките како во еко,елит туку малку подебел.сте виделе ли негде?
Женски да ве прашам каде може да најдам крем боја на чизми, до под колено горе малку превртени со бело крзненце, да не бидат на штикла туку ниски со подебела гума и по можност да имаат како ременчиња кај глуждот? Не мора да се баш кремави, може да бидат кафеави, окер. Има такви во Рамстор во продавницата Тип Тап но беа оштетени и не ги зедов. Ако некој ги видел или има претстава какви барам да ми препорача. Ви благодарам
Провери во продавницата после билна аптека,кај што беше трафик од другата страна на улицата(спроти,ќе ја видиш).Таму би требало да има такви или накај бит пазар,во тие продавнички.