Ако сеуште не си купила појди до Калиопе и Теранова. Скоро ги гледав и цената им е од 600-1000 денари.
Јас овој туш единствено го најдов во Куманово,170ден. Навистина е добар,а не е лош ни овој ,идентични се по квалитет и трајност,само мааалку е подебелка четкичката.
По можност по нормална цена во Струмица?Видов во Пар ама баш и не беше ефтина И висока струкирана сукња Не минич
Завчера ги гледав во Сити Мол во Suite Blanco. Мислам дека и во Принципе,ама во Сити Мол исто имаше.За цена незнам,не видов.(зборам за патиките)
Како се движат попустиве низ Теранова, Калиопе, Њу Јоркер и слични на нив... мислам има ли онака да се каже баш за џабе купено (маички 200, џемпери 300-400 и сл) или не е до толку? И дали има попусти во продавничките во Сити Мол?
девојки, кој шетал низ градов да ми каже каде има убави штикли по прифатлива цена? поточно без да лутам по продавници дали сте виделе негде црни штикли на платформа накај 13-14цм? нешто вака значи наједноставни, без некои дезени и да не се лаковани
Девојки ве молам кажете ми каде да најдам убави џемперчиња или блузи за машки,по прифатлива цена ? Некаде на попуст ? Бершка,Калиопе...некаде ?
И во Калиопе и во теранова има големи попусти на се! Ја скоро земав џемпер за машка особа за поклон за 700 ден,прекрасен!! Има и блузи и поевтини џемпери... quote="CrazyStupidLove"]Како се движат попустиве низ Теранова, Калиопе, Њу Јоркер и слични на нив... мислам има ли онака да се каже баш за џабе купено (маички 200, џемпери 300-400 и сл) или не е до толку? И дали има попусти во продавничките во Сити Мол?[/quote] Во сите има попусти!! Евтини цени!
Исти вакви во Певекс само имаа по два патента од двете страни, мислам 300 денари. Иако одамна ги видов, сепак можеш да провериш.