Исти вакви имаше во Лептокарија и беа негде околу 1200-1300 денари, незнам како се викаше дуќанот, на аголот се наоѓа (пред тутунска банка) .... ама ова беше пред три-четири месеци незнам дали ги имаат сеуште
Вакви имаше во Шевињон, спроти тутунски, во Кисела вода. Исто нешто слично на ова можеш да најдеш и во Аванти
Барам ефтини убави патики, и по можност бројче 36 да има ? Не можам никаде да си најдам. Во Прилеп каде има ?
има во тера нова слични, црвени и црни мислам дека беа околу 500, ама не сум сигурна. инаку, каде можам да најдам фармерки со висок струк, во скопје?
Јас вчера од Principe во City mall-от си купив панталони (не е џинс материјалот како за класични фармерки) со висок струк за 500че (си земав два пара )
Дечки кажувајте каде има панталони со точки во Сити Мол? Гледав во Тејли Вејли хеланки-панталони со точки и беа 699, така да кажувајте ако има некоја подобра опција во другите продавници до 1000 денари.
Каде да барам вакви подебели ластици за коса, мене конкретно ми требаат за вежбање. Значи да не бидат од оние тенките, него подебели за да можат да фатат повеќе.
^Анабела вакви имаш во АБ на приземје во ГТЦ, секакви бои, и оваа дебелина и поголеми , од 60 па докај 120 најдебелите, не ме држи на збор за цената. И јас имам неколку, за вежбање и за на плажа ги користам, супер се
Во Suiteblanco исто во сити мол имаше пред една недела голем избор на панталони со точки и беа околу 650ден ако не грешам
Девојки работи теранова денес т.е. во недела? Ја се мислам дека работи,ама да си прашам,сакам да одам има убави фармерки намалени по 500 ден..
Каде можам да најдам убава црна перјана јакна? Не е битна цената, важно ми е да е убава и квалитетна, и да не е тинејџерска-да можам и на работа да ја носам. И убаво костимче за на работа? ФАЛА однапред!
Има во сити молл,мислам најгоре дека беше или можеби на средниот кат една продавничка со украси од десна страна е таму има баш ги глеав пред некој ден,цената незнам точно колку беше ама не беа скапички