Во врска со крем јакна со капуљача,јас на почетокот на сезонава купив една од Еко,ГТЦ.2300 ден.Ама онака спортска е.Сега незнам дали има на попуст и каде. Моментално актуелен ми е попустот во Матица.Има огромен избро на книги,многу намалени.Јас си се подновив.А сега од утре изгледа со секоја книга се добива и подарок мусли барови од Виталиа.И книгите се лудница! Од 420 ден. на 180 ден,и плус попустот со членските картички си важи!Побрзајте!!!
Јас знам дека во таа во сити мол имаат голем попуст.Но тоа беше пред околу недела ипол,сепак би требало уште да трае попустот,како што ми кажаа некои,уште има. Знам дека има во Теранова,за 400 (има бордо,сини,кремасти и црни).Тие се како пантолони-шалвари,а има и едни за 500 обични,но само маслинести,црни,бели и портокалови.
Вакви има во Фиоре во Рамстор (беа под 800 ден. сигурна сум) и во Спрингфилд пак во Рамстор за 700 ден. , но сигурна сум дека ги има и во поголемите продавници низ трговските центри низ Скопје
Со попустиве низ Скопје,можам да најдам од тие прозирните кошули за поевтинки пари?Или шутка ако има.Ако некој знае и цена уште подобро
Има многу убави тренерки,јас ги утепувам од носење гајле немаат,1300 ден се,секакви има,јас многу сум задоволна и секое зимо си купувам од таму..
Ваков или сличен планер имам видено во Мамут во City Mall, на трет спрат е и во Рамстор, во една продавница за книги на прв спрат, мислам Икона се викаше.
^^ Да,Camellie добро видела , дека скоро исти има ваков во Мамут. Еве и слики ако некој појде побрзо,ве молам нека ме извести за цената
Од оние Rap cap има ли во сити мол ако некоа има видно ке одам оваа недела па да не барам само за џабе е за вакви викам Spoiler