Струкирани сакоа има една жена која ги шие. Има на фејсбук профил САКАМ МОДА. Јас имам земено 3 од неа по 1400 ден, така да, не сметам дека се скапи.
Значи денес бев во Евроазија околу 18 ч., купував нешто! Имаш Кожни панталони, кога ке влезеш иди лево скроз на крај ке ги видиш на куп има ставено фармерки и панталони... Убаво ти рекле дека има..има едно два три модела црни... има и голем попуст!!
Девојки каде да најдам некои вакви кошулки како на сликите и за која цена?Немам баш време за шетање низ градов За првата немора иста шара, само моделот да е ист И дали сте виделе некаде вакви свеќници и за која цена? Мајками го помина цел град и неможела да најде
Да има. Имаш различни цени од 350 ден па нагоре на кај 500.. За повисока цена ниту видов, ниту прашав... Јас купив машки новчаник 450 ден баш за Четврток
Како првите многу слични имаше во индиската продавница,а како вторите исти во Бодилајн...бели,црни и кафени.Провери си ,незнам дали има уште,ги гледав пред 2 недели .
А има натпис на нив дуки и дасо? јас последен пат кога бев сите беа со таков натпис и не ми се свиѓаа.
Прееска во котон видов како првата кошула, меѓутоа беше во комплет со сукња со висок струк. Цената не ја видов.
Ми треба боди со боја на вино,значи темноцрвено.Вчера се убив барајќи ама налетувава само на џиш црвени,бели и црни.Сте сретнале некаде???
Барав, барав пребарував во темава да прочитам кај има тексас кошула нешто прочитав видов, но од поодамна напишано. Е сега дали некој знае кај можам да најдам тексас кошула обична или со нитни што знам нека биде и таква. Некои видов пишуваат имало во Еуроазија. Не знам дали се уште таму има. Ако некој друг знае нека ми пише кај има. Тенк Ју грлс Spoiler И кај има вакви ташнички дали некој знае