Вакви ланчиња немам сретнато,мислам, баш вакви ама слично нешто можеш да најдеш на ибеј и преку овие страниците кои прават нарачки да ги замолиш да ти ја нарачат. Јас така неколку пати си имам нарачано накит. BTW, барам кратко тексас елече ? Вака нешто ?
Имаше на зелен пазар во продавницата со играчки. Јас го добив на подарок ама пред една година. Сепак проверете би треба уште да има, а како и да е, има во Македонија
Вакви пантолони? Некоја од овие бои,не други,овие.Да не бидат многу скапи. Од црвениве по можност не некоја џиш црвена. Првите две бои,некаде?
Kaде да најдам балетанки на пета од 5 сантима по можност кожни црни,има ли излезено по продавнициве или е уште рано?
Овие можеш сама да ги направиш, да залепиш боцки или било какви делчиња, се купуваат по грамажа и би изгледале исто
^ Ако планирате да турате боцки на патиките, подобро купете некои поефтинки. Вакви исти патичиња, само бели ( нормално не Ванс него моделот е таков ) - има во кинеската Гари. Јас во таа кај универзална ги гледав баш вчера, и не беа скапи воопшто, дали 300 денари беа .
Здраво девојки Јас сум нова на форумов и за почеток имам прашање. Дали некоја има сретнато ваква или слична алка низ Скопјево? Благодарам однапред
Луѓе крзнен елек до под задник должина во некоја сиво-кафеава нијанса да е? Или јас слабо шетам или диоптеров ми забегал уште толку
Feminki, kade mozam da kupam baretka, onakva so vrvce kako sto se originalnite baretki...pls help P.s. se izvinuvam za latinicata, pisuvam od tel