По странициве како што гледам, секаде дифузерот оди само со фенот. Ама во ТехноМаркет можда и посебно да има на продажба само што не е изложено на страниците. Се си мислам дека видов во Џамбо, ама не сум сигурна 100 посто да ти кажам да одиш.Јас земав од Икеа пред пола година. http://www.najevtino.mk/p/rowenta-cv-4952/27044
Ми треба помош за фустанчиња во Битола. Значи некое пообично , намалено по можност Каде да побарам утре ке излегувам.Фиори ке најдам нешто до кај 1000 денари? Не пребирам итно ми е за утре вечер ми треба .
Го пребарав цел град нема никаде порано имаше во Tobacco together сега си сите затворени ми кажаа дека они биле главни увозници а иначе имаш неколку останати во тоа тобакото кај холидаи ин што е до мостото некои стари останати и цената им е од 2800 до 3500 некои 7 -8 запалки има ... ако има некој друг информација нека ми каже каде можам и јас да најдам.Иначе има добри запалки во една продавница кај палома бјанка кај космо во близина цените има се од 1800 па до 3500 има мн избор ама не се на зиппо.
Има во City Mall со сигурност. Не можам да ги најдам на веб страната, не знам зошто. Како и да е, од влезот за женскиот дел одма право, први се. Многу ги имаше, барем пред два дена беа на тоа место.
Ќе може ли некој да ми објасни каде поточно се наоѓа продавничката за монистри и делови за изработка на обетки, ланчиња, спроти грчка амбасада?
Имаш вакви маички во чорапарите види во Санда или пак во Пенти. Некоја од феминките бараше т.н. кожнени панталони, има во Пренди на Југодрво, со нитни на предните и задните џепчиња.
Не е баш спроти грчка амбасада.Ако знаеш каде е Кинг Бургер одма во тоа уличе е ,кај Валијант одма до еден кафич порано се викаше Терапија сега не знам дали уште е со тоа име.
Здраво феминки, јас се извинувам ако некој поставил вакво прашање претходно ама не можев да листам 1036 страни ... влагам денес во спортска продавница барам спортски градник и глеам цена 3500 денари дали можеби некоја од вас знае каде можам да купам спортски градник по некоја пристапна цена ??
Другарка ми кажа дека земала од Џамбо за околу 150/200 денари МИСЛАМ ДЕКА, но како и да е не се скапи воопшто и и се погодил
Проверете тука http://evroprogres.com.mk/Zippo.html мислам дека се увозници за Zippo, имате на страницата и контакт и мапа