Девојки можам низ трговски да најдам од тие прозирните кошули? Не сум од СКопје Утре планирам да идам па да си знам точно. И до која цена од прилика?
Има скоро во секој бутик со различни цени Има во Terranova Caliope Mango за да не луташ отвори пример на страна на манго има и во денари за да си видиш и цена
Јас имам иста- зборувам за моделот. Ја купив во Бершка во Рамстор, околу 800/900 денари, ама пред можеби 3 месеци. Мојата е кремава, имаше и маслинова, а после видов и млечно (значи не креч) бела. Види таму, можда има уште. Многу убав материјал е. Средно проѕирна.
Девојки фармерки со висок струк некаде, TALLY WEiJL немаше и да панталони во жолта боја да не видел некој некаде? Идам за Скопје деновиве па ако може малце помош?
Има ли по продавнициве балетанки !? Да не е сеуште рано.. Баш сакам да си купам некои сини балетанки, мало бројче 35, по прифатлива цена.
Рано ми стои за такво фустанче пошто овие се по летни, ама видов на фејсбук 1350 денари, овде https://www.facebook.com/zamoderna.devojka?fref=ts
Ајде едно прашање За осми март одам во Ниш, до сега не сум била. Па затоа сакам да ве прашам за тие што сте биле, дали има Њу Јоркер, Теранова, Бершка? И едно прашање до скопјанки и охриѓанки Дали има ваков модел на ташна, во некоја продавница? )
Шутка, најмалку 150, 200 или најмногу 250 како ќе ги најдеш, т.е како ќе бидат продавачите расположени.