Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Каде да си купам?... Па и на попуст плус

Дискусија во 'Мода и стил' започната од enca.69, 17 февруари 2010.

1. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Каде да си купам?..па и на попуст плус ;)

Сестра ми беше еднаш ништо немало ептен слаб избор.
    Еднаш случајно пред натпревар отидовме и што да видам... прееееееееполни беа полиците избор многу. Ама се сетив зашто. Тоа беше септември, само што заврши летниот попуст и донесена нова есенска/зимска колекција во продавниците, па старите модели се префрлени во аутлетов.
    Така да битен е многу и терминот. Среќа треба да имаш.

Ама искрено јас аутлет продавница во која е старата колекција очекував мноооооооогу пониски цени, намалување на 50% не е аутлет. Секој кој во странство бил во аутлет ќе се смее на овие цени од 3М во Борис Трајковски.
    Ама од друга страна тие се најефтините спортски патики во Македонија кои може да ги најдеш.

2. Shery

Shery Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.053
    Допаѓања:
    5.085

Епа вака, можеби моево барање ќе ви биде малку смешно, но ајде ќе ризикувам :)
    Каде сте виделе нешто вакво?

Кога барав по продавници секаде имаше обични памучни (бапски) или пак оние цели чипкани.
    Сакам нешто како овие погоре. Дали знаете каде има?
    Само не ми кажувајте Лиска пошто не ми се дава 1000 денари за едни гаќички

Прикачени фајлови:

3. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.350

Во аксесорис, до најк во новата зграда пред есм.По 500 денари се, сличнио на овие и многу убави.

4. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.073

Провери во Њујоркер :)

5. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128

Accessorize!
    Еве и некои од моделите што се на попуст. Мада јас не знам дали кај нас ги има баш истиве, и баш на попуст.
    Во секој случај има преслатки модели, баш се подновив јас пред нова година, од оние со карнерчиња :)

[​IMG] [​IMG]

[​IMG] [​IMG]

6. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545

Мислам дека не е ИлКамино..не се сеќавам баш најдобро, малечка продавничка имаше залепено на излогот дека има акција плати едно земи две :?: Не е битно, ако некој загледа такви штикли, нека ме извесати и за цената исто така :)

7. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.433
    Допаѓања:
    91.613

Баш такви штикли нема во Ил камино и во таа малата ако мислиш на онаа што е кај киното. Денес шетав низ градов и баш клот црни, без ништо јас не најдов. А да имаше во онаа што е во редот со Јуник, незнам како се вика, ама таму се многу скапи.

8. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545

И јас неодамна бев во Ск ама накратко, побарав низ ГТЦ, вакви не најдов.А немам многу време да шетам, мајка ми оди таму од здравствени причини, прима терапија и за неколку часа се враќаме..така да ограничена сум со времето.Затоа си прашав ако знае некој кај да барам да ме упати подетално :)
    Инаку фала ти Марамке ;)

9. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467

На пазарче имаш вакви гаќички по 70-100 денари се, има една тезга, многу убави има ;) 500 денари за гаќа :^) Што е многу, многу е.....

10. mila-vanila

mila-vanila Истакнат член

Се зачлени на:
    21 октомври 2010
    Пораки:
    28
    Допаѓања:
    9

Вакви гаќички има во New yorker 100%

11. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.926

Има во тинекс кај мене горе . По 100 денари најскапите се , а и вакви има . Јас имам неколку пара. Ако се сака , може да се најде . :)

12. ehrgeizig123

ehrgeizig123 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 декември 2010
    Пораки:
    427
    Допаѓања:
    157

Јас видов на зелено пазарче вакви по 70 беа. А каде кај тебе горе во Тинекс :^) Има интересни ? Да се подновам со уште некој пар сакам :D

13. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.926

Епа во тинексот во Ѓорче горе има неколку тезги со долна облека :)

На karak и ehrgeizig123 им се допаѓа ова.
  14. nokia

nokia Истакнат член

Се зачлени на:
    23 ноември 2010
    Пораки:
    28
    Допаѓања:
    4

од кај си купам шубара, знае некој некое место у скопјево ??? барам цел месец ама немам сретнато :D голема работа ке ми заврши некој ако ми пише :*

15. ehrgeizig123

ehrgeizig123 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 декември 2010
    Пораки:
    427
    Допаѓања:
    157

Во новото Веро, скроз доле имаш. 1300 беа. ;)

16. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467

да не знатене да е има во јуник некои специјални понуди?? :D Kупи 1 добиј уште 1? или нешто слично?? :wasntme: :(

17. rossonerka

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289

Има прашај си ќе ти кажат, знам Bonjour cosmetics секогаш имаат и тоа добри понуди, имам видено и Loreal или не знам која фирма добра знам беше ама многу сомнителни ми беа производите од пакетот како да поминале 10 зими и лета по опаковката |(
    А има и во Шатце понуди такви.
    И во Тинекс Космо.

На ludoto19 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Jova4e

Jova4e Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јануари 2011
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    0

Девојќи вие сте од многу градови , па ве прашувам дали во вашите градови има дебели спортски сиви тренерќи марка било што Nike , Reebok , Adidas , Lining , Puma и многу ддругии , значи не ми е важна која марка ке се а и не треба голем број 157 сум висока ,а и слаба така да не треба до големо бројче... Ааа и цената колку е од прилика докај 3000 денари или можда повеќе или помалце , а тренерки горен и долен дел

19. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.183
    Допаѓања:
    156.686

Шубарите во Веро доле се 3300,јас прашував и пробував.Од чиста кожа се.

Него...алки сега што се носат,различни и по изглед и форма и дебелина,во Аксесориз многу е премногу скапо,за алка 300 до 800 денари( и повеќе),аха...можда и ќе дадам.Така да,некоја поевтина варијатна,енибади?!
    И да ми препорачате кармин,сјај било што за нјуд те гол изглед,да изгледаат усните така тро побледо.Се што имам пробано или не трае или се пика во наборите на устата и изгледа испукано,многу осетлива нијанса е.

20. rossonerka

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289

Лилит омилена моја бижутерија е Софи карши Манго и Аб доле во подрум. Имаат понормални цени.
    Акцесорис стварно имаат одличен накит, ама што е многу многу е! Јас не давам толку пари за накит, па ќе додадам уште некој денар Сваровски ќе земам :lol: Висока цена е тоа за бижутерија.
    Ако не ти се брза почекај нели ќе одиш јужно кај соседите на шопинг како што планираш ќе најдеш одличен ефтин накит.
    Значи гледав H&M прстени, беа по 2.5 евра, а тука кај нас слични од 400 па нагоре се. Посебно во Евроазија накитот 3 поефтин е во Бершка во Солун. Плус нивниот акцесорис дури и поевтин е! Може истите алки ќе си ги купиш за помала цена.

А Јова4е многу сакаш за 3000 денари брендирани тренерки. Во Адидас од 5000 па нагоре се. Пума и Најк исто скапички се.
    Така да може само аутлет во Борис Трајковски да најдеш поефтино, ама се сомневам дека има голем избор на тренерки а посебно сиви.

На Lilit му/ѝ се допаѓа ова.