Женски,абе вакви чевлички,ниски до глужд со врвци напред,кај има? Знам едно време имаше во Пикокс на плоштад,ама сега нигде неможам да најдам... нешто слично на овие се
Девојки, подолго време барам ташничка со native american дизајн или пак нешто слично, досега кај нас немам видено. http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 6394_n.jpg Ако некој има видено ваква, нека пише
Мислам дека видов ваква слична во Jordan во трговски,тоа е спроти Principe од страна.Сеуште е се на пола цена,види си ...ии мислам дека беше кожна Провери.
Здраво Има фармерки на попуст во Евроазија но може ли некој да ми каже во ГТЦ до колку рабпотат во Сабота??
Машки ташни, некој ваков модел? Гледав едно време низ Теранова или Евроазија,не се ни сеќавам.. и не сум ни побарала повеќе.
Дали некоја има видено хеланки, ама не обични како ногавица доле, туку порано како што се носеа што имаат како лента околу стапалото? (ако ме сфативте што сакам да кажам али незнам како да објаснам)
Слично нешто има во Уникат Битола, вршат испорака до дома за 100денари Spoiler значи овој модел најмногу ми залича на сликава која ја имаш ставено, ама има и други, можеш да разгледаш.Јас имам неколку пати порачано па доколку те интересира нешто пиши ми слободно, еве линк https://www.facebook.com/unikat.bitola.1?fref=ts
Потребно ми е да си најдам нови рамки за очилата, ги пукнав стариве. Каде? Барам конкретно вакви рамки? Може и онлајн продавница не е битно.
вакви штикли некој да не знае кај има немора да се исти со светките/боцките не е важно само да е оваа висина ваква форма или слични, и цена ако знаете за во сабота итно ми требаат
девојки каде низ скопје да најдам салонки со помала штикла,отприлика волкава,значи сегде кај што бев беа превисоки... ве молам за помош
Во таа продавничката за чевли до бурекџилница Рекорд што е, и заборавив име сега - ич не ми текнува како се вика (прилично малецка е на изглед), тука имаш чевли со оваа висина како овие. Јас конкретно видов вакви само црни. Исто и на улица Македонија од десна страна во таа продавничката има. Оваа имаше прилично познато име, ама исто не ми текнува .