во боди лајн има само има и некои циркони на џепчињата , но таков тексас беше и тогаш кога бев јас беше 1100 или 1300 , сега можеби се и намалени јас бев некаде пред 3 недели
teranova има i new yorker има во трговскиот центар Форум се наоѓа , бершка колку што се сеќавам немаше ЧД
Zara, Bershka, Mango има сигурно, баш ги гледав пред некој ден. Бордо фармерки некаде? Бев во Zara и моделот и бојата беа очајни. Зборам за убава, богата бордо боја.
И јас барам тексас кошула. Бев во Боди Лајн имаше за 1350 денари. Вчера бев во Зара и видов слична кошула само без нитни како таа во Боди Лајн 2200 така нешто беше цената.
Еве линк https://www.facebook.com/unikat.bitola.1?fref=ts , стигаат за 2 дена и еве конкретно тие што ги бараш ги има
mi treba ubavo , shtosno i nesekojdnevno detsko fustance za prv rodenden ......... cena pa i ne e do tolku bitna.... pomosh
Вакви патики има во Шутка во таа продавницата Пласет, ама кога бев имаше само во сина боја,тоа беше пред една недела.
Колку се движат цените на ланците во Делфина за 1 метар? Има други места каде би можела да надам нешто такво? Може и нешто подебело..
Општи прашања Каде може да се најде гардероба на VIp? И на Desigual? Видов во моден магазин фустани што ми се допаднаа па не знам од каде да ги купам. Тоа се посебни продавници? И каде се наоѓаат?
Исти како на сликата има во Кавадарци во еден бутик Леди Ди. Ги има во црна и тиркизна варијанта. Кога ги донесоа беа 2200МКД ама сега има попуст и до 70%.
Прашањево не е за тука, но не знаев за каде е, а и темава е доста посетувана. Каде да си купам термос? Убав термос, или од оние чашите за кафе што се затвораат, со истата намена. Меѓутоа, добар и сигурен термос, кој нема да се истури ако се преврти, затоа што имам една чаша од Џамбо која неколкупати ми се подистурила. И, не ме праќајте во Џамбо, таму веќе имам видено и има едни симпатични шарени термосчиња кои доаѓаат предвид, но барам други опции. Благодарам
Јас имам земено од џамбо ама од енобојни по пола питар се тие и никогаш не ми се случило да ми се истури беше околу 300или 400ден не се секавам