Женски убави а едноставни фармерки во боја? Цврени, борди? До кај 800 денари? Гледав за 600 во њу јоркер ама пред неколку недели, ги има ли уште? И во колку отвараат?
Има во Лакоста во Рамстор, во продавниците на Офис шус и во продавницата за патики (не знам како се вика) во ГТЦ (кај Адидас).
Spoiler Појма немам искрено, 2 години не сум била....ако бил некој друг сега брзо нека каже инфо, јас овие цени што ги кажав се регулар во Аутлетот.
Kaj mene vo MODA FASION( mislam deka se vika) do MIDA u Karpos 1... Vo momentov ima 50 posto popust..raboti od zara, bershka...tasni konduri pomalku...ama haljinki za u grad, fustani ko za na rabota, dzemperi...za skoro ic pari, a kvalitet.. p.s.zaboraviv na kirilica-nova sum
конверс во Мавровка идат секогаш со ефтини цени. Така да нема толку скапи патики како по другите дуќани. Помини си и види дали го имаат моделот.
Девојки некаде евтини тенки каивчиња? ама не од оние стандардните туку малку потенки од нив и по можност поинтересни? Бојата не е важна. Имаше во бершка или страдиварус комплет од 3 ама незнам дали уште ги има
Девојки, да не можеби знаете каде има патенти, ама ми треба мал и во светлоплава боја ми се скинаа омилените фармерки мајка ми бараше на битпазар и кај рекорд у таа една продавница ама немаше баш таков, каде на друго место се продаваат патенти?