Да ама таму се од оние обичните,нема некои поинтересни затоа пишав да не се стандардни, значи не вакви како на сликава Било со дупчиња да се, со нитни, звездички или нешо само не обични
Пред некој ден видов во Зара - Сити мол. Имаше избор и беа по околу 800-900 ден, а колку се квалитетни не знам А за каифшиња тенки има во една продавница во ГТЦ, има материјали и класична трикотажа, од страна на жена парк ( мислам дека ке се снајдеш, нема многу продавници од таа страна) и беа од 100-150 ден и имаше секакви дезени
Девојки каде би можела да најдам вакви пролетни палтенца, во било која боја, но да бидат толку кратки како на сликата (низ Скопјево наше имам сретнато само подолги,а сакам кратки ) И ако знаете, по која цена се?
Ако не можеш да најдеш, секогаш ја имаш опцијата да ги скратиш. Додавањето е тешко, за кратењето не е потребно многу мака и филозофија
не би знаела да ти кажам , ама мајка ми има вакво бело но подолго е , незнам Spoiler а да си сошиеш ти најубаво ќе ти биде и боја и должина и се поздрав па кажи што си напраила
devojke, kazite mi u kom trznom centru ima najlepsa gardreoba,obuvki i ima li neki popust? kakvo je stanje u zari? ja bih iz srbije da dodjem malo u skoplje pa da i pazarim nesto.
Каде во Битола да купам пошироки блузи (оти не сум многу слаба) ама да бидат како за излегување со другарките? И по која цена?
Па сега мора да ти го препорачаме Skopje City Mall нормално таму има најголем избор, ако имаш време можеш да ги поминеш и ГТЦ и Рамстор, за попусти има нешто останато на попуст, а веќе речиси секаде е пристигната и новата колекција
душо јас пред месец дена го земав од дуки и дасо после мајка тереза спомен куќата намален од 600 на 320 прекрасен многу прегради,огледалце се провери си тамуу позз
Девојчиња, каде да најдам вакво некое чудо? Со цветови да биде, може и поголеми и помали. Гледав порано во Аксесорајз, ама сега немам видено.
А во Дуки Дасо да провериш? Не сум приметила до сега, но ако ти е уз пат, зошто да не видиш, за секој случај