Девојки ве молам некоја ако знае да ми каже каде можам да најдам вакви кондурки, гледам ги носат низ градот, но не можам да најдам некој да ми каже каде ги има, ако знае некоја кје ми направи голема услуга, морам за брзо време да ги земам. Ви благодарам
како се движат цените на оние црните сукњи со висок струк што се, од оние што се растегнуваат? и каде поточно ги има?
Јас бев денес и имаше доста избор Имаше неколку бели (многу беа убави, штета не ми треба бела), имаше доста избор од црни, сиви, кремасти, повеќе нијанси на кафена (светла, обична, темна, кафено-маслинеста) и темно црвена. Јас си се подновив со една, многу е убава фала ти многу!!
Девојки каде има низ Битола тесни фустанчиња така не свечени туку онака поопуштени како за во кафич.. со приступачни цени?
Некој од Штип да ми каже дали во некоја од фирмиве Линеа,Милано Мода ,Нова ДИЗАЈН има добра гардероба за млади
Kаде можам да најдам нешто слично на овој модел значи мора да се шпиц а за бојата може да бидат и црни клот само да се на 4,5 сантима многу ми е тешко на ниско да газам
Дали би можеле во Шутка да се најдат женски модерни непрозирни кошули до 800 денари? И ако да, на која тезга/продавница поточно(како да се стигне до неа)? Фала однапред. Најубаво некој што бил скоро да одговори.
Дуки Дасо нуди добар избор За 600, па и помалце ќе најдеш многу убави модели, а и квалитетни Јас си земав пред 6-7 месеци еден за 400 ден., практичен со многу прегради и уште си е како нов
Линеа - јас колку што знам има само за возрасни жени. Милано Мода - може да се најдат добри пантолони, сукњи и хаљинчиња, јас имам купено неколку (модерни, не премногу класични) костими за на работа. За тинејџери-нема облека. Нова Дизајн - не ја знам.
Може некој да ми каже каде да си купам од оние стегачите за правење пунѓичка ( оние што можат да се направат и од чорап - ама јас сакам да си купам ) Упатете ме во некоја конкретна продавница
Ubava, klasicna crna ili kremava tasna do kaj 800 denari? Ne mora da bide nesto posebno nakindzurena, samo da bide sredna golemina (da mi sobira i knigi vnatre). Se izvinuvam na poddrskata, od mobilen pisuvam