Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Каде да си купам?... Па и на попуст плус

Дискусија во 'Мода и стил' започната од enca.69, 17 февруари 2010.

1. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.432
    Допаѓања:
    5.393
    Каде да си купам?..па и на попуст плус ;)

сиви горен и долен дел имаш во конверс памучни меќутоа да си ги комплетираш, и онака тесни како хеланки долниот дел. долните се 1500 а горните по 2000 и нешто не ми текнува јас си земав и се многу топ

2. Isidora-Veles

Isidora-Veles Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јули 2010
    Пораки:
    169
    Допаѓања:
    124

Zdravo jas sum od Veles ... sakam da prasam tocno kade se naogja toa prodavnicata Adidas kaj salata boris trajkovski.. drugarkami si kupi patiki 1700 den pred nekolku meseci. :) I sto tocno e toa autlet shto go pishuvate site ... Pozz :)
    -Moze li da mi kazete otprilika kolku pari se trenjerkite Adidas vo taa prodavnicata kaj salata Boris Trajkovski :)
    [mod-kirilica:23qbfzqx][/mod-kirilica:23qbfzqx]

3. karak

karak Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    4.432
    Допаѓања:
    5.393

мислам дека беше во самиот комплекс одоздола кај салата мислам (имам само еднаш отидено, не ме држи точно мозочето) нема да ја промашиш верувај. отиди кај салата сврти еден крук околу и ќе ја најдеш. а на што се мисли аутлет некој модел што им се оставени неколку бројчиња што не се трошат ги даваат таму, е сега зависи кој период ќе отидеши што ќе надеш. јас кога бев имаше повеќе големи бројчиња. а воедно исто така има и моделчиња со мала неприметна фабричка мана. предсе помини си секој има различен вкус ќе си најдеш нешто.

4. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649

Карак добро си запамтила :) Во самиот комплекс е,има посебен влез ,од страната на паркингот кај што е.Ќе видиш реклама ,доле е како во подрум :)

На karak му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Isidora-Veles

Се зачлени на:
    23 јули 2010
    Пораки:
    169
    Допаѓања:
    124

Успат за попустите ако планирате да одите надвор од земјава би ви ја препорачала Германија во Франкфурт ... Од училиштето во кое учам Германски не носеа таму во декември. Во H&M Има прекрасни работи има на попуст фармерки и овие алишта што се носат сега ги има на попуст прекрасни џемпери,туники од 5 до 15 евра се движат цените... Има стварно некои работи за ич пари.. Адидас продавници има на скоро секој чекор.. Има трењерки горен и долен дел заедно од 60-80 евра се движат цените ... Има адидас торба за на рака пр. кога одите во шопинг да не ги носите кесите на раце во торбата ќе ги стаите 3,50 евра е. Преубаво е украсено а во најголемиот трговски центар во градот Karstadt има доста попусти и таму .. Позз и уживајте ~!

6. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545

Лилит ако те носи патот накај Грција, почекај си.Во Солун можеш да најдеш преубав накит по доста поволна цена :) Мене ми е блиску ептен, па поголемиот дел од бижутеријата ми е купена од таму, ем поголем избор си имаш а и доста прифатливи цени ;)

7. Isidora-Veles

Се зачлени на:
    23 јули 2010
    Пораки:
    169
    Допаѓања:
    124

Здраво Лилит во Велес има евтини алки и тоа по 100 ден ... преубави си купив 3 алки за 120 ден. 1 е како тигарски принт но е не е кафено туку сиво и др две по танки ти идат заедно со неа ... Има дебели по 60 ден .. Ако те води патот до Велес ... кај градскиот парк спроти новиот театар што се гради има еден бутик Бон Тон одма позади него е тој дуќан има полно ташни лакови алки .. и др бижутерија ... Позз~!

8. Shery

Shery Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.053
    Допаѓања:
    5.085

Каде сте виделе блузички на едно рамо ама со долги ракави :?:
    Не знам колку ме разбравте
    нешто вакво

9. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128

Shery ова е обична маичка, памучна, со малку поголем отвор горе, па спуштена е само. Значи, можеш да одиш и да си пробаш обични маички со малку поголем отвор, и да ги спуштиш. ;)

Инаку Лилит да не тупам и јас, ама оние алки на кои мислиш, се секогаш малку поскапи од обичните, оние едноставните, со една дебелина што се по 100 денари на пазар. Тие ми се тотално одбивни.
    Ако мислиш на вака нешто

[​IMG] [​IMG]

[​IMG] [​IMG]

[​IMG] [​IMG]

ќе те советувам да почекаш попуст во Солун. Во H&M секогаш накитот е прекрасен , а ефтин. И јас се снабдувам од таму. А во Скопје ќе треба да дадеш еве конкретно за црно-белата алка 900 денари, што е многу!!

10. Shery

Shery Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.053
    Допаѓања:
    5.085

Starfish фала на помошта.Знам дека маичката не е ништо посебно ама стварно немам сретнато ништо слично. Сите што ги видов беа со светки, украси и незз што уште, а јас барам баш ваква, најобична
    Сепак tnx :*

11. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545

Ваква иста си купив од Будимпешта летово :)

Да ве прашам јас каде има куфери на влечење по поволни цени :?: Одамна си имам зацртано да си купам,не ми треба нешто спектакуларно..да врши работа само :?:

12. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467

Кинеската :D Куфери убави има......Ако нема тука, кога ќе одиш во Солун ќе си купиш... :D И цури, накитот во Кинеските низ Грција...... Истите како во Ботини по 2-3-4 евра!!! Прекраснии!!!! :D :D со циркони, со сваштарии ;)

Јас имам од Кинеската на влечење куфер, добар :lol: Трае :rofl:

На karina8 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.926

Карина во кинеските продавници имаш :) И не се скапи ич а вршат работа , јас имам 2-3 такви :)

На karina8 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. karina8

karina8 Популарен член

Се зачлени на:
    26 февруари 2010
    Пораки:
    4.099
    Допаѓања:
    5.545

Тоа ме интересираше :) Ги гледав и јас само незнаев колку се трајни, да не ме остават на пола пат :lol: Ама немора да значи дека само скапото вреди.А еве добро ме потсетивте ќе разгледам и во Грција, не дошло ред куфери да погледнам.Со оглед на тоа што живеам на 2км од граничниот премин најблиску ми е од таму да купам :)

15. Maturantka

Maturantka Истакнат член

Се зачлени на:
    12 септември 2010
    Пораки:
    41
    Допаѓања:
    1

Извинете феминки, дали некаде низ Скопје имате видено вакви пантолони или ваква сукња?

Ве молам пишете побрзо итно е...

Исто така и од тие панделките што се на безопасна игла и што се ставаат на блузички..

Едит од модератор: Во иднина не ги зголемувај и здебелувај буквите.

Прикачени фајлови:

16. PinkPanterka

PinkPanterka Истакнат член

Се зачлени на:
    14 мај 2010
    Пораки:
    503
    Допаѓања:
    155

има шубари бели и кафени на автобуската кај зелен пазар одпозади кај циганите преубави се 700 денари мислам дека беа.Се надевам помогнав :)

17. bitter-girl

bitter-girl Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2010
    Пораки:
    558
    Допаѓања:
    531

Ми требаат чизми ама некои по дебелки и никако да не пропуштаат вода затоа што ми се за на зимување.
    Имам видено неколку девојки со бели чизмички материјалот им е шушкав па дури мислам дека одозгора имаат и крзненце. Мислам дека добро ги опишав, епа сакам баш такви :) Проблемот е што никаде не сум ги видела по продавници. И ова ми е најголем проблем ќе си зацртам нешто во главата и наместо да разгледувам по продавници јас сум во потрага по зацртаното и губам многу време а најчесто крајниот исход е: Не ги наоѓам и си одам дома разочарана. Па ај хелп ако сте виделе нешто слично упатете ме.

18. Miss-Independent

Miss-Independent Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2010
    Пораки:
    2.292
    Допаѓања:
    5.649

^Мислам дека збориш за тие од Runners :) Во трговски карши Спицикато имаат продавница...накај 1600 1700 1800 им е цената ;)

19. seksi

seksi Истакнат член

Се зачлени на:
    22 декември 2009
    Пораки:
    377
    Допаѓања:
    113

Во Алпина, до Пеко, во ГТЦ, ги има, ако се тие, барем мислам.

20. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289

Во Алпина тие чизми се дупла цена од Ранерс. ;)

На eleni23 му/ѝ се допаѓа ова.