Pull and bear, Aldo & Office shoes имаат вакви убави патики што личат на патики. На други места како што знам, кај Бит пазар во некои продавнички имало според мене модели што повеќе личат на чизми на плута, него патики.
Девојки дали можеби знаете која цена се движат овие патики, да знам дали да одам до city mall . Гледав вакви и во avanti i tip-top таму се околку 900 ден. но не ми се допаѓаат, па ме интересира колку се цените во другите продавници
Во Елит/Еко нема корсети, а сукњи тесни со висок струк барајте во Њу Јоркер/Теранова, прееска гледав.И во Пренди и Певекс има.
Црните со шљокици беа околу 5000. Ова пред еден месец кога попустите беа огромни. Тие останатите што се basic модели околу 8000. Мене косата ми се крена кога ги видов, а бев спремна да ги купам. Не ми е јасно. Кога ја отворија продавницата беа 7-8000 и си реков тамам на попуст за 3-4000. Дали дека отварање.. Можеби се сега повеќе спуштени доколку траат попустите.
^^ Скоро иста цена ко во Австралија, само овие во евра место во долари. А, и мене ми се ептен по ќејф овие оригиналниве. Може па и ќе ги намалат цениве сега кога ќе затопли... иако реално да збориме, не верувам.
Женски каде можам да најдам пролетна јакна од скај, цена еве до кај 2000 и сукњи со висок струк широчки така за преку ден да се носат ако сте виделе убави да ми посочите даде?
Знае некој каде има маици со натпис "Sex, Drugs & Rock'n'Roll" каква било... само да има таков натпис инаку за Битола прашувам
Каде можам да најдам поефтинки трењерки горен и долен дел ( материјал или памук или друг) и дали во спортскиве продавници на адидас и нике имаат попуст и по која цене?
Каде може да најдам вакво сако? Во евро азија најголем избор имаше, ама уште да имаше број и супер ќе беше. Кај не влегов, нема па нема... или моделот не ми се свиѓа, кратко е палтото или материјалот ужасен. Ако знае некој, утре одам да го купам