Kade mozam da najdam vakvo nesto i sto da recam da mi dadat kako se vika ? i od prilika kolku pari e ??
Дали е до мене ама никаде да си најдам мантил по Скопјево.Сакам кремов со црни копчиња,пишете каде и цени
^Ели јас ваквите мантилчиња ги гледав есента во Купи евтино за 1600. Пред неполн месец ѕирнав сеуште ги имаше а стварно беа убави. Ако имаш можност погледни, може уште има и може ќе ти се свиѓа нешто
Не е баш исто ама во Мана имаат едно мантилче 650 денари пре еветино е https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater
Анабела, прееска видов вакви најобични блузи во Мега Фешн кај Ми-Да на Илинденска. Имаше и вакви како блузончиња, и тенки обични џемперчиња, а и тенки basic блузички. Ако те води патот натака, помини, види си Имаат и попуст на многу работи моментално зошто ќе добивале нова роба. Имаше преубави тенки џемперчиња за 390 денари Работава, кога веќе пишувам, да пишам се` што видов
Скоро исти вакви имаш во мат стар тоа ти се наога одма пред шутка... И јас си купив, имаш во 3 бои: лилакови, сиви и зелени... Само ваква боја немаш има лилакови ама по светли...
Vans патичиња има во Office Shoes, само за бојава не сум сигурна дали ја има. Обично држат и од оние подреч боите, најдобро ќе биде да провериш.
Вакви и во Шутка имаше во неколку бои мислам околу 1000 и нешто беа и тоа Ванс “оригинал“ пред 2 недели ги видов, на пазарчето кај што има патики..