Нешто вакво? Не мора да е кожно, може да е некоја имитација, онака тенко, пролетно и не многу скапо. Знае некој каде може да се најде?
Јас вчера така шеткав малце со другарка ми и случајно си кпив една маичка со кратки ракавчиња (дека сум луда по нив,ги имам милион и пак ги купувам).Тиркизна плус,мојата омилена боја.Ја најдов во Евроазија по неверојатна цена,399 ден. Среќна сум скроз. Бев и до Матица,онаа на Климент Охридски,и морав пак да се подновам.Независно што се работи за книги имате и таму попусти,понуда 5+5книги=255ден,ама само до Македонски и Српски автори Јас си ја зедов Јади,моли се,уживај (конечно,од одамна ја меркам) за 167 ден.,намалена е на 190 и плус си важи и попустот од картичките Инаку,во Евроазија има супер понуда на пролетни јакнички по 1000 денари.Штета што сум во криза,ќе си купев едно тиркизно Има и маички по 399 ден,499 ден.Има и поевтинки ствари ама тие ми упаднаа у очи.Кошулки,прекрасни,пролетни по 1000 денари. Пред 2-3 дена си порачав и една маичка на кратки ракавчиња со бувче и ресички од тренди.мк и прекрасна е. Во спортски бев со другарка ми и си најдов екстра тегчиња за 90 ден/1.Во орка ги имаше 2те за 299 ден.,па се мислам од кои да си купам??? Маички спортски има убави по 1000 денари.Во Евтинија една видов и тотална распродажба. Поздрав,па ајде сите пролетно да си се подновиме
И мене ми личи исто,ама со таков корсет имаш во Евроазија пролетни.Розеви.Корсетчето им е такво,а надову се лелеави.
За со анимал принт и јас си барам,и сеуште не сретнав А тенки имаш во дукидасо,јас тиркизно си зедов пред 1 недела. Имаш и во Евроазија,Бершка....Скоро секаде имаш....
Баш вакви незнам,ама со анимал и некои други принтови имаш во Бершка во Сити мол. Исто и онлајн на тренди.мк
Со точки такви има во Евроазија во ГТЦ во пастелна тиркизна и розева. Нешто над илјада се. Другите исто ги имам видено некаде, мислам дека е можно и тие да ги има во Евроазија, ако ги нема таму, во пул енд беар, страдивариус, зара, бершка сигурно ги има.
Негде вакви ?? Кај можам да најдам ? (ама баш ваква боја ) Нигде не можам да најдам, изгледа брзо се трошат...
Некои интересни сукњички ваков отприлика да им биде моделот? Може ако има и со некакви шарки, ма било какви да се, само да се ваков модел
Во TipTap во рамстор мислам дека имаше. Црно со тигрести завратени ракави(значи завратениот дел тигрест) гледав во ЕМИ во ГТЦ на 3ти. До 2000 денари мислам дека беше и ќе си купев да не беше тоа тигрестото, ама ете, не било за мене, побарај си, види си дали ќе ти одговара.