Во ГТЦ на втори спрат, карши влезот на бутикот Пирамида има продавница за спортска опрема (продаваат и други работи) треба да најдеш ролери. Цените им се/беа од 2000ки па нагоре.
http://s4.favim.com/orig/50/awesome-gol ... 459436.jpg Ваков лак да не знае некој кај може да најдам?
Каде можам да најдам поефтини моторџиски чизми, со нитни? Кафеави, зелени или тегет? Во тип тап бил некој скоро?
^Баш ваков модел немаш,ама имаш оној класичен Т-shirt модел горе во Еко(или Елит ? ) По 500 денари се,имаш избор
Овие ваквиве црни значи потполно исти сега видов во она Хангар на бит пазар 1400 ден.Не забележав друга боја дали има од овој модел, но црниве скоз вакви исти ги има.
Во Струга се 700 денари потполно истивe. Ги има црни и тегет Блиску до АМС, главниот пат, спроти месарата
Јас кога бев последен пат пред една недела си купив фармерки во Принчипе за 400 денари на попуст. Исто има голем попуст на зимски обувки..
Каде можам да најдам вакви цветни патичиња? Spoiler Ги имаше Либера постирано во друга тема, па многу ми се допаднаа .