Некоја ваква кошулка не мора да е иста бојата ни да е со долги не мора да е...само такво моделче да е па и не мора баш исто....нешто слично на ова? И панталончињата ако ги има негде на попуст?
Не не, не ми се за вежбање Во њу јоркер бев петокот ама не најдов ништо вакво ни во тоа во веро ни во сити мол. Ако можеш поточно да ми кажеш во кој дел да барам?
видов вакви скроз црни во ГТЦ во една продавница за чевли, ич не ми текнува како се викаше, одма до пеко е
Една моја другарка имаше иста ваква, на нова година ја носеше беше малце со повисок струк и беше тегет. Мислам дека рече дека и била од Швејцарија Овде не сум видела
Девојки каде можам да најдам панталони/фармерки со ваква бордо боја?..Повеќе би сакала панталони, така по елегантни, но може да завршат работа и обични фармерки .
Кога сме веќе кај очила за сонце вакви дали сте виделе по пазариве или поевтините продавници? Не ми се даваат пари пак за наочари, ама ептен мерак сакам да си истерам Само да не се големи, со помали округлести стакла Spoiler
Дали некој видел ваква ташна кај нас.Ми кажаа дека имало во Манго. Ај ве молам кажете ми ако сте виделе и кажете ми која цена е за матура сакам таква со прстени
^Кај девојкава имам гледано вакви ташни а и во Сити Мол само не знам како точно се вика продавницата. http://www.facebook.com/iva.spasovska.16?ref=ts&fref=ts
Во кинеската во подрумот од ГТЦ. На намаление беа - 250 ден. Само пред 2 недели беше тоа, има шанси да ги нема