itno! koj bil vo tip tap ili avanti neka pise kolku se dvizea cenite na cevlite na platforma najobicni crni ili krem,zatvoreni napred....
Ај те молам кажи ми во кое Бершка имаш видено, зашто денеска бев во Сити мол и немаше вакви само памучни имаше и едни ко 3/4 до колена.
Девојки ваква сукња? Се утепав од барање и никаде неможам да најдам. Имаше во Страдивариус пред Нова Година али немаше број за мене, офкорс. Ако видел некој некаде низ Скопје, нек пише тука или ЛП
Каде можам да најдам наједноставна, најефтина бела маичка без шари и натписи со долги или кратки неважно само да е потенка ? мало бројче.
Бели маички без шари има во Певекс, вчера си купив две. Има секакви материјали и големини, па најдобро е да отидеш и да провериш
Барам долги фустани, крем, црно, нежно розе, праска... Не свечени, така едноставно да паѓаат ЕДНОБОЈНИ по можност.. Да ме упатите каде има,по пристапни цени а не над 100 евра..
Девојки каде се наоѓа avanti shoes, видов на фацебоок едни штикли и сакам да одам да ги купам ама не знам точно каде имаат продавници?
Аванти продавници јас знам во Скопје за 3 места: 1. на бит пазар, кога тргнуваш накај чаршија, 2-3 продавничка од десна страна 2. во гтц, спроти кино милениум 3. во кисела вода, после тутунски комбинат
Значи се прснав од барање. Цело СКопје го свртев и ненајдов никаде. ИМаше на повеќе места али без врска онака обични