Каде да си купам?..па и на попуст плус Луѓе има продавница Зара во Скопје Доле е, во редот кајшто е Roxy и тоа за долна облека. Имам јас влегувано порано таму. Проверете
Каде да си купам?..па и на попуст плус ^Тоа беше Зара Аутлет ,и јас како што знам затворено е оддамна веќе
Каде да си купам?..па и на попуст плус Тоа на времето беше Зара Аутлет и од секое парче имаше само по еден број И мислам дека веќе не постои....
Каде да си купам?..па и на попуст плус не не, збориме за ЗАРА како Зара брендот Како сто пишав претходно во списание рекламираат производи од зара Е сега која е поентата ако зара е во грција? Цените се во денари Јас мислам дека има Зара а ние не знаеме
Каде да си купам?..па и на попуст плус Незнам, јас сум слушнала баш неодамна некои луѓе низ град зборат ќе одиме во Зара, ова, она а мислам дека и ја имам сретнато во ГТЦ ли, каде ли, ама мислам дека ја имам видено, и не толку одамна.
Каде да си купам?..па и на попуст плус Во таа ЗАРА шо ја зборите имаше многу грди работи... некои ми изгледаа и како носени да се. И истите работи ги имаше и во Евроазија
Каде да си купам?..па и на попуст плус Дали знаете колку се овие обетки во Swarovski? И дали сте видели слични на друго место?
Каде да си купам?..па и на попуст плус Јас ги имам истите и беа 4500 кога ги купив ама тоа беше пред 3 години.
Каде да си купам?..па и на попуст плус Се надевам дека сеуште ги има. На онлајн шопинг сајтот ги има сеуште и во новата колекција. Баш утре ќе зирнам. Премногу ми се допаѓаат! Премногу!
Каде да си купам?..па и на попуст плус Мислам дека ги има пошто се дел од колекции што стално ги обновуваат, ако ги нема во моментов ќе ги донесат за месец максимум. А може и на фришоп да ги има, таму се дури и поефтини сваровски кристалите.
Каде да си купам?..па и на попуст плус Девојки, сте виделе ли низ Скопјево чанта со знамето на Велика Британија ?
Каде да си купам?..па и на попуст плус ^Имам видено во aкцесорајз тоа до најк што е,само што е со монистра цела
Каде да си купам?..па и на попуст плус Ти благодарам Miss-Independent, но барам голема, како на сликата, за секој ден
Каде да си купам?..па и на попуст плус Ги видов во друга тема, ама оваа е посоодветна да си прашам, каде можам да најдам вакво нешто ни Скопјево? оддамна немам излезено да прошетам и појма немам што се дешава низ бутици, мислев во Солун ќе одам па ќе си најдам се, ама ништо, и мора сега тука да се снабдам
Каде да си купам?..па и на попуст плус Можеш да видиш во Бата или во Рамстор во Еlle i графити.Сум видела такви и во Шевињон во Г.Т.ц. верувај проверено е.Вистински фрик за кондури сум.
Каде да си купам?..па и на попуст плус ^ а негде на друго место, не ми се даваат толку пари Некаде до 1600 денари, ако знае некој нека пише. (зборам за штикливе со врвки што ги постираше Алиса)
Каде да си купам?..па и на попуст плус Ил камино имаш проверено , сега има попуст во бата и графити мислам за околу 2000 можеш да најдеш
Каде да си купам?..па и на попуст плус Јас каде живеам.... појма неам ни едно од овие каде е, ќе биде некој фин да ми објасни