имаше во елит во гтц денес бев, имаше бебешко розева,црни,сини,зелени... такви видов,другарка ми купи бебешко розеви за 1000 денари
барам вакво нешто во комбинација со обетки дали знае некој кај можам да најдам во скопје за евтини пари фала пријатно!
Дали знае некој каде можам да најдам поефтини хеланка-пантолони? Крем или црна боја да бидат од памучен материјал (знам дека има во дака фешн,ама не ми се допаѓаат бидејќи се синтетика)
имаше во теранова,елит и во рамстор во фјори а цена не видов ама мислам дека не беа нешто скапи во рамстор беа многуу убави другарка ми си купи кремави
Гледав во елит минатата недела,350 мислам дека беа.Јас планирам да си купам црни Оди провери дали ќе ти се свиѓаат ама не сум сигурна дали се 100% памук
имаше пред некое време и во бебел (кај универзална) и во мана, ама не сум сигурна дали уште би ги имало
Приврзок со вакво нешто? Битна е топката внатре... Итно ми е, прашувам за Скопје. Фала ви однапред Spoiler
Дечки јас само да ви кажам другарка ми купила штикли од Рамстор од ТипТап за 400 ден. еве ја нивната страна на фб. https://www.facebook.com/pages/Tiptap/556835544328530
Јас имам купено вакви од Страдивариус пред 3 години без малку, крем и темно мастило. Кремот се само со предни џебови, страничен патент на колк и каивче идеше со нив, а другите се буквално како на сликава и имаат иста боја платно/ машничка-каивче, кое се вади. Видете по овие Евроазија може да ги има како претходни колекции на Страдивариус , евентуално.
Ил Камино, Шантел, Аванти ама она во ГТЦ. Можеш во повеќе продавници да најдеш ама зависи што модел сакаш, не носат од сите модели секаде 35ки ама во овие сум сигурна дека имаат речиси секогаш 35ка. Ако бараш нешто конкретно пиши ми ќе ти кажам дал сум видела и јас сум 35че.
Барам некои златести штикли, но не сакам од оние што се прекриени со златни светки.. Не сакам да бидат нападно златни штикли.. Ве молам, ако некоја има видено, нека ме извести каде би можела да најдам нешто слично...