А јас очајно сум во потрага по кожни хеланки. Знам, пишав овде и пак ја тупам, ама 100 комбинации ми се вртат во глава со кожни хеланки, а нив ги немам.
Има во Мана, види на нивната фацебоок страница точно кои бои ги има Каде можам да најдам маичка со црно бели риги ама да бидат широки ригите барем како на сликата, барав прееска ама не најдов или било каква со црно бели риги ако нема ваква...
кај можам да најдам бојфренд џинс ама поефтини не многу скапи ? и некои онакви шарени или црно бели панталони поширочки ? фала
Ехее од кога барам и јас, ама нигде досега немам видено. (А, барам поефтини, да не се над 700-800ден., додуша ни поскапи немам видено) Теранова, Еко и Елит, Певекс, и сите други места каде може да се начека ги прошетав викендов, ама буквално нигде немаше.
Сте виделе ли некоја промоција каиш+паричник (машки) ама поасолен некој Мона, Горица трејд или некој друг бренд не е битно и цена ако знаете уште подобро.
Ima vo evroazija, okolu 500-600den se, normalno emitacija na kozni helanki se Inaku ima i vo mango tamu se malku poskapi okolu 1500-1600, a mozno e da ima i vo bershka.
Барам фармерчиња некој тесни било какви низ Битолата немам време да излезам па.. Ако знае некој нека ми кажи
Девојки кај да најдам пердуви?? Гледав на Женски пазар ама немаше розеви т.е имаше ама многу јака розева боја,мене ми треба некоја ваква розева... На вакви пердуви мислам
Мислам дека имаш во Џамбо, имаше пред еден месец мислам, ама ти сепак провери си. Види и во Вучко, можеби им останало нешто од облека за маскирање од 1 април.
Девојки каде можам да најдам сукња во некоја светла боја бела, кремаста или светло сина? Сакам да биде со повисок струк, но надоле пуштена а не уз тело. Иначе од Скопје сум
Ако си од Скопје, во ГТЦ во редот на продавници после Рубин Кармин, онаа се за 300 денари, книжарница Топер, до неа има една мала продавница и сите ташни им се 990 денари, има и од 490, а убаво изгледат
каде можам да најдам вакви наочари во Струмица или Тетово ...на фејсбук гледав ама многу ми се скапи по 1900 ден се ...до кај 500 денари ми се дава за нив... благодарам однапред
^ Вакви имаше низ кинеските продавници. Башка што ќе се запрепастиш која разлика во цени е. Е сега, нема да бидат идентични како оригиналот, ама секако убаво стојат.