Или, ако евентуално не најдеш во Певекс, некоја феминка имаше спомнато баш конкретно за бордо панталони дека има во Њујоркер, само не знам цена. Како и да е, нема шанси да се повеќе од 1.200
Помош малку ќе ве молам Да не скитам, навистина ми е итно, каде има вакви и цена ? Сосем мала платформа, пастелни бои, не премногу високи. И општо каде има така поефтини салонки, Spoiler свадба излезе, непредвиден трошок
Вакви имаш кај тие 2-3 продавнички што се кај семафорите кај тутунски комбинат, кога се иде накај Кисела Вода.
Женски, има ли костими за капење по дуќаниве? Небитно цена, битен квалитет, односно, дали се веќе во продажба. Само не во Џамбо, знам дека има таму, не ми се допаѓаат. Lisca, Penti, Sara Fashion... имаат?
Annath, Lisca треба да имаат веќе. Знам каталогот го гледав на интернет од пред некое време. Ама, ако поминам деновиве ќе те известам со сигурност.
Каде има поголем избор на ваков модел на ташни. По можност без рeси, но може и со реси важно од овој модел.. Spoiler
Последен пат за старки проверив пред една недела во Конверс каде ниските беа мислам 2800 а високите 2900 тука некаде..
Во тип тап во рамстор има многу убави балетанки и нормални цени и во секакви бои и различни стилови имаат јас си зедов едни минатата недела многу се удобни
фармерки имаше во сите бои во фиори во рамстор за 599 ден. и балетанки имаше и во гтц и во рамстор јас си земав многу убафки за 750 ден. а за патики не видов сигурно има