Каде да најдам обична рамбовка бела поширока,може и со задниот дел подолг и бела маичка по кратки убава ? Ви благодарам однапред
Сличен ваков модел на ташна видов денес во Пласет (кај Бит Пазар редот на продавнички за чевли) имаше повеќе бои околу 1500-1600 мислам беше..
Каде да купам убави ролерки..со силиконски тркала..? Ама да не бидат пластчни нели.. Давам до 700-800 ден.
Springfield има во Рамстор и во City mall така? Spoiler не сум од Скопје,затоа не знам и дали некој знае колку е цената отприлика?
Кога реков ролери со силиконски тркала..не мислев на ролери од Nike.. Сум слушала дека има за таа сума во разни гифт шопс..како Атлантик комерц.. Прашав за подобро да се информирам ..
Со силиконски тркалца ти почнуваат од 1500 па нагоре. За 700-800 види на Пазар3,или реклама5 Да во principe гледав.
Можеби темава не е баш соодветна, но сепак да си прашам.. Читав на 'IDIVIDI' за некој серум „ Inhibitif “, кој ги отстранувал влакната трајно и без болка. Серумот се нанесува на кожата веднаш по депилацијата или бричењето и се мачка два пати дневно во текот на 2 месеца или пак до моментот кога ќе почнат да растат новите влакна. Откако влакната ќе се појават се нанесува три пати неделно. Дали некој го има видено во Македонија или тешко?
Во City Mall има,а за Рамстор не сум сигурна. Инаку цената беше некаде над 1000 денари, но незнам точно