Дали во нашава напатена Македонија продаваат лепак за материјали? По можност во Охридскиов регион ама ако нема, може и од Скопје...
Треба да одам на свадба, да носам тесна хаљина, ама “малку“ сум здебеленка , па ќе треба да си купам некои хулахопки што ептен стегаат, некој предлог? Исто така, пред некое време (не знам дали на ТВ или на нет) видов некоја реклама за мидер што демек ептен стега и не се познава кога се носи на тесно облека. Некој да знае кај го има или да има искуство? Фала!
http://www.topshop.com.mk/ubavina-i-zdr ... vanje.html ова го рекламираат, ама за тие пари мислам дека не вреди. За 3 илјадарки можеш да купиш некоја хаљина која нема да те оцртува туку издолжува или некоја комбинација од панталони, сукња со туника, маичка, блузичка.... Имаше некој коментирано дека не е задоволен од производот, ама не ми текнува кој и каде, побарај низ темите. Имаш и хулахопки кои стегаат, околу 500ден се.
Како се цениве за спринтерки во Скопје ? Во скоро ќе одам на неколку дена во Виена, ама гледав таму цени за добри патики за трчање и не се испод 100 евра.. Има шанси да најдам нешто Рибок, Адидас, Најк, Саломон итн, на попуст до кај 60 евра ?
Kade vo Skopje mozam da najdam ubavi sveceni fustani? Sakam da e onaka po svecen moze da e so cipka, tul so kamenja svetki i kratok, cenata ne e bitna samo da e raskosen fustanot ke odam za Skopje pa ako znaete kazete mi da ne lutam za dzabe .. i izvinete sto pisuvam latinica pisuvam od mobilen.
Има едни хулахопки јас си ги купувам од зелено пазарче, само на 1 тезга ги има, 100 ден се, месо боја и стегаат како луди, мене мислам дека 10 кила помалце ми покажуваат
Пред еден месец си зедов од орка, на лининг (мислам дека така се вика) намалени од 4000 на 2500, на мене ми се супер, доста комфорни и квалитетни. Вакви се, само белото знакче е позади.
Имаш во Runners во Сити мол, со убави и мноогу ниски ценички, негде од 1500 до 2000. Сите други што ги гледав јас, бидејќи и јас барам, се негде 3000, а Најк 6000, 7000, 9000.
Дали некој видел ваков модел низ Скопјево како ова најлево? Значи да не е шалваресто како што се повеќето модели низ градов и по можност да е вака како на сликата со прерамки.