Да се надополнам заборавив, имам поголеми гради и тоа ми претставува проблем, гледав во Њујоркер и бројчињата не ми одговараат, значи некаде каде што сигурно има поголеми броеви
гтц 1 спрат во Office Shoes мислам се викаше, веднаш до Адидас. Имаше шарени и сиви околу 4000 ден. http://picture-cdn.wheretoget.it/rlocbn ... ethnic.jpg вакви маички мислам со ваков принт по можност со не астрономски цени
Цаци , не знам как се вика тава дуканче у трговскио шо се продават разни сувенири , чинии , чаши ...бла бла .. таму провери . На друго место не знам дека би можело да има .
Незнам како се вика,онакво самолепливо проѕирно што се става на екранот на мобилниот за да не се гребе стаклото
Јас си го земав од мобилара, мат ефект дава моево и е 200 ден, а обичното беше 150. На пазар можеби би биле и поефтини
Во Струмица слични видов во "venice" шо е дуќанчето за детска облека у Глобал од задниот влез кај ред аксесорајс шо е вториот дуќан, до Промес мислам дека доаѓа...мислам дека свати каде нели ?
Feminki kade e PIRAMIDA prodavnicata vo gtc ? koj kat e ... bev i nemozev da ja najdam Izvinete za latinicava nemozam nesto da smenam makedonska podrska ..
Каде има убави фустанчиња пролетни, со нормални цени и не ептен кратки, до кај колена или малку над, некоја шеќер боја, зеленко,црвено, може и шаренки
Во џамбо има јас си купив 190ден беше ама не е убаво т.е мене никако неможеше да ми се залепи убаво се познаваа како балончиња од воздух..а и брзо ми падна..