Не донесувај заклучоци без да ја знаеш целата приказна ебате. Добро можеби и јас сум виновен што целосно не се изјаснив. За таблет земав 600 денари скин протектор, меѓутоа имаше 2 скрин протектора во таа опаковка, значи исто како да сум купил 2 скрин протектора од по 300 ден. но одат заедно во пакет. Од Анхоч во ГТЦ купив за таблет. За телефонот скрин протекторот е всушност 150 ден. + 100 денари работна рака веднаш да ти ја залепат заштитата = 250 ден. Да кажеш дали е некој одран или не е релативна работа, затоа другпат јазикот за заби. Тие што се богати и плаќаат по 30 000 евра за едно шише вино сигурно се одерени, така ли? Затоа што можат и за 10 евра да си купат вино. Поентата ми е во тој момент не ми беше важна цената, само сакав да ги заштитам таблетот и телефонот од гребење. Се е релативно на крајот на краиштата.
Вакви кај нас нема никаде Ти кажувам со сигурност затоа што последниве две недели ги прошетав сите можни продавници за патики низ Скопјево и не најдов нормална убава патика Едит PussyHunter извини ебате Си кажав кај има поевтино, ако и одговара нека провери и крај приче. Не бе не си одран, евтино ти земале, те утешив ај уживај сеа
Треба да купам поклон за матурска за прв братучед. Ве молам дајте ми идеа за поклон за машко, фала однапред!
Не знаев дека се продаваат овие, мислев само онака им текнало на луѓе да си прават Еве ти туторијал, ако имаш време, не е воопшто комплицирано. http://www.hungrypanda.net/blog/2010/02 ... -tutorial/
Каде во Струмица се продаваат долги свечени фустани (само не сатенски). Да не се многу солени цените, до 3 000 давам.
Бутик Војка - на старата чаршија, во Глобал, не ми текнуваат имињата на продавниците , на втори спрат се наоѓаат, имаат на излогот ставено фустани ќе видеш. Ама не верувам дека ќе најдеш некој што ќе ти фати око, сега се спремаат матурантките Сепак пробај си ја среќата
Црешичке, до 3000 долг фустан мислам дека нема да најдеш. Поскапи им се кратките, а овие долгите достигаат минимум 100 евра. А искрено, нема некои убави модели, па мислам дека подобра опција ти е шивачка или да си одбереш друг модел на фустан. Пробај си ја среќата, разгледај низ бутиците на Булеварот, оној кај кружниот тек.
И уште ова, може и не е соодветно прашањето за темава, но ме интересира дали работат утре бутиците во трговски и воопшто другите во градов и до колку саат?
Тој што бараше обични маички, каде ги најде? Мене конкретно ми требаат бели, само ефтинки, по можност до кај 350 денари максимум.. Една ми треба за да печатам на неа.
Вакви штикли имаше во Шутка кога ќе се симнеш од автобус во една продавница од десна страна што има и надвор и внатре изложено чевли така поголемка. За цена не прашав. StylishGirl135 и такви балетанки има во шутка по 500-600 ден