Девојки каде може да се најде нешто вакво? Исто вакво па опфати дел од нозе и до горе до под гради Итно ми е!!!!!!!!!!!!
Имам купено од Сара Фешн, супер се, стегаат, а рабовите во зависност од фустанчето, на моето не се познаваа...Е сеа, има еден друг проблем, премногу се тесни, и мене, можеби ми требаше некој пола саат да го облечам, дури помислив да се откажам, ама МОРА, за убавина се трпи
Spoiler Супер, ФАЛА ти ептен!!! Уште да ми кажеш каде има Сара Фешн низ центаров, денес после работа, одма да си купам, ептен ќе ми завршиш работа!
Колку пари се отприлика сакоата во Еко, Елит и тие сличните во ГТЦ? Има ли избор на боички? Не сакам со долги ракави, има ли со 3/4?
Дали карминов повеќе не се произведува или само кај нас го нема? Ги пројдов сите парфимерии и ни трага. Каде да најдам и ако го нема дефинитивно кој е најсличен од Лореал со овие? Зашто од сјаевите има нова линија, ама не знам од карминот која им е следна.
Една феминка ги имаше ставено во темата „Го посакувам ова модно парче...“ па мене одма ми направија мерак. Ептем се убави! Знае некој кај може да ги најдам ?Ако нема исти како на сликата може да се слични...