Незнам некаде до 600-700 Не сум купувала сама балетанки се мајка ми и незнам од прилика како се движат цените..
Во Бата, имаше вакви праска боја и мастило... Едит: Сега гледам кожни дека си пишала, антилопски беа у Бата
ДА ВЕ ИЗВЕСТАМ! Во Жито маркетот(кај авона тој што е) во Велес има намалени дезедоранси по 135 ден. на C-THRU! Јас си земав еден C-THRU AMETHYST и многу убаво ми мириска! Топло ви го препорачувам... Spoiler Мириса на некое нежно пролетно цветче! Девојки позз. до сите!
Во Сара Фешн имаше. Мислам дека околу 200/300 денари беа, но МИСЛАМ Слични имаше во продавницата за чевли што е пред Unique на Рекорд (незнам како се вика). Провери си таму, ама мислам дека цените се малку соленки.
Кај да најдам во Скопје ефтина продавница за фустани? Ми треба ефтина продавница за фустани,за полуматура.
Девојки, дали негде сте сретнале црн прслук со нитни ?! Барам одамна за да си купам не можам да најдам
во скопје во гтц има ли продавница за патики пума? и доколку има може да ми кажете колку се движи цената?
Каде да најдам штикли во дреч жолто-зелена боја и плик ? И како белите само наместо плавото,друга боја ?
дечки каде можам да најдам ташничка пликце или некое интересно новчаниче налик на ташничка нежно розева боја како кондуркиве розевки на сликава.....благодарам