Дали некој некаде видел црни лаковани едноставни балетанки без никаков украс додаток машна или што ти ја знам?едноставна лакирана црна балетанка?фала мн однапред поздрав
пред месец дена гледав во продавницата пред рампа, на ќошот мислам дека шантел се вика, имаше и крем лаковани, види дали има уште околу 800 ден беа
Девојки нова сум на форумов ама ми треба итна помош од вас. Морам да најдам било каква мајца со натпис(апликација) one direction или само liam , harry , louis , zayn , naill значи било каква мајца да е ама со нив нешто да е фала ви мн однапред
Минатата недела бев во Зара се утепав зјапајќи да ги најдам овие балетанки, ама ништо. Да не ги видел некој, дали ги има во Зара (на страната им се ставени дека ги имаат )?
Пантолани со висок струк , нешто вака модел , материјал , значи да не се некои поспортски и многу широки , во city mall не сретнав ... се некои модели по секојдневни а мене ми се за на свадба
Види во Манго, јас од таму пред некој месец си купив влични вакви тегет панталони. Еве и на нивната страната можеш да си видиш има по некој таков модел, валјда ги имаат во нашиве продавници. http://mango.es/MK/mango/clothing/trousers
Провери во Аванти и тие другите продавници кои се во Кисела вода цените се движат од 500 до кај 900 и во Њу Јоркер има убавки и не се скапи. Гледав во Евроазија со цветни дезени, а цена не забележав, ама не би требало да се астрономски цени.
Можно е да не се сеуште сигнати,а можно е и никогаш да не стигнат. Како и да е, добиваат роба два пати неделно, во вторник и сабота, ако не се лажам.Па, проверувај кога можеш....
Дај кажете тексас комбинизон кај сте виделе, се отепав по бутициве нигде не видов. Шутка, Гтц, има ли нешто?