Каде да си купам?..па и на попуст плус мислам дека и во теранова има, апред некое време гледав и во џордан ама темно виолетови
Каде да си купам?..па и на попуст плус ^^^ Во евроазија само што ќе влезеш, гледај право во очи паѓаат 800 денари....
Каде да си купам?..па и на попуст плус Каде да најдам вакви менѓуши како Елена што носи на спотов? Spoiler <object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/E_5bEg9PWEk?fs=1&hl=en_US"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/E_5bEg9PWEk?fs=1&hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object> златкастите (0:48-1:05)
Каде да си купам?..па и на попуст плус Чика неодамна кога влегов во Скопјанка во една продавница за се и сешто имаше слични вакви. Големи, златни, ама не беа тешки (шупливки внатре) Ама доста слични!
Каде да си купам?..па и на попуст плус Ама не сакам само златни да се, такви како испреплетени со црно баш ко на Елена Али фала во секој случај, ако поминувам од кај Скопјанка ќе видам Друг некој видел негде поблиску вакво нешто?
Каде да си купам?..па и на попуст плус Пиши и на Елена на фб Се шегувам , во Бисер слични видов, ама немаа црно.
Каде да си купам?..па и на попуст плус ме интересира дали знаете друга продавница на Македонија спорт,освен таа што е во трговски ,во близина на ирскот паб.Конкретно ме интересира Рибок патики.таму се 1990 ден но немаат број
Каде да си купам?..па и на попуст плус Елена едно време накитот што го носеше во спотовите и беше од 4u Accessorise па види, може и сега од таму ги земела Инаку и јас и ги приметив, многу се убави...
Каде да си купам?..па и на попуст плус Знаете ли каде низ Скопјево можам да најдам ваков: црн дуксер и од прилика која цена е ? Никаде нема празен, се се со дизни, мизни...
Каде да си купам?..па и на попуст плус ^ Видов сега вака со нитни ама не беше на прерамки туку мислам со 3/4 ракави во Њујоркер. Се наоѓаше во делот за 300 денари така нешто. И овој материјал беше. А јас барам такво сако. Ајде некој нека каже кај има по прихладна цена Во Евроазија нема. Мене најмногу ми се свиѓа од Стилисимо ама од 3000 и нешто му дала Цацито 10% само попуст и е 2900 палтово. Ајдее бе јакна ќе си купам за толку пари
Каде да си купам?..па и на попуст плус Епа срце ја видов такво сако во ЊуРоркер Пред една недела така нешто ,накај 1800-1900 беше Доле беше поставено со розев свиленкаст материјал
Каде да си купам?..па и на попуст плус Росоњерче ма нели беше во Солун? Јас вакво си купив за 15 евра во Страдивариус, имаше и сиви и црни и какви уште не...
Каде да си купам?..па и на попуст плус Мисче , гледав некои модели со таков материјал во Евроазија . Росоњерка прашав една другарка , има слично ко на сликата и негде во Влае го земала , 900 денари
Каде да си купам?..па и на попуст плус Па не ги видов во Солун Видов само во Зара многу дебели сомотски А и во Њујоркер не видов. Ништо не гледам бе. Се што сакам не гледам, се што не треба гледам
Каде да си купам?..па и на попуст плус Speaking of .... сакоа! Ми треба шампањ боја, или некоја розевкаста, праскеста што му ја знам... Ама да не е 3000 денари. Поскромничко така. Anyone?