Прво да прашам дали воопшто постои, и ако постои каде може да се најде апарат што ја прави вака косата? Значи не е со пегла не се баш локни и незнам како да ги направам Ако имате и други идеи со што може да се направи, споделете
На youtube имаш многу видеа со вакви „туторијали“. Можеш да пробаш со фигаро од овој тип http://www.youtube.com/watch?v=wxRKm50vnpY па не мора лак да пршкаш веднаш па кога ќе се пуштат малку локните ќе бидат како на сликава. Друг начин без користење на електричен уред http://www.youtube.com/watch?v=mqJJbq2nQTY .. Се надевам ти помогнав
Јас мислам дека не ти треба никаков апарат за ова. Можеш едноставно од кога ќе ја измиеш косата, остави ја малку само да се подзасуши и потоа сплети си плетенка, и така нека ти стои се додека не ти се исуши косата. Потоа кога ќе ја пуштиш плетенката многу убаво изгледа.
Девојки утре планирам да идам накај Бит пазар, па да не знае некоја балетанки така поедноставни каде има и која цена се отприлика за да си направам математика една со списоков
Имаш на автобуската 3-4 продавнички за обувки. Во ил-камино и аванти има избор а цените се над 700-800. Е сега има 1 нова продавница, и во неа има огромен избор а и не се скапи, ќе најдеш и од 600 па нагоре.И има преубави модели.
Видел ли некој вакви Ванс патичиња ? одамна ми се желба ама сакам сега да ја остварам...кај нас во Охрид мислам дека и ги нема ама низ Скопјево да не налетал некој случајно на нив ? И колку пари се ако знаете отприлика ?
Што боја си зема ако може да знам Јас завчера ги гледав ама имаше останати само црвени, жолти ,нешто како сиво и уште некои ама шо знам не фрлив око на никои
Спремам испит, а ќе одам на одмор на почеток на јуни, па немам многу време за шетање и разгледување па тука да си прашам: Сте виделе ли некаде од оние фустанчиња како за на плажа, ама направени од материјал како марама? Нешто во овој стил: Нормално по некоја цена која ја одразува нивната вистинска вредност.
Vo peveks kako se dvizat cenite na bluzite? od kolku do kolku ? P.S Prasav poso imam slusnato deka se evtini , a ako sum greska kade moze da najdam evtini interesni bluzicki ?
Пред некое време имаше вакви во џамбо,провери таму или пак некаде каде што се продава накит,стегачи,шноли..би требало да има.
Каде можам да најдам чизми летни? ..(тие како плетени што се неможам да најдам слика ) и колку пари се отприлика
Девојки кај да најдам вакви чевли али поефтини да се ?? Барам поефтини ради тоа што ми се само за еднаш да ги носам